З України за добу виїхали 37 тисяч людей

0
З України за добу виїхали 37 тисяч людей
За останню добу західний кордон України перетнули понад 82 тисячі людей, з них виїхали з країни майже 37 тисяч осіб, пишуть Варіанти.

За добу, 24 липня, державний кордон України на західній ділянці перетнули понад 82 тисячі осіб та понад 16 тисяч транспортних засобів.

Зокрема, минулої доби з України виїхали майже 37 тисяч осіб. Більшість із тих, хто виїхав – 21 тисяча людей – перетнули кордон на українсько-польській ділянці, решта поїхали до Словаччини, Угорщини, Румунії та Молдови.

Також до України за минулу добу прибули понад 45 тисяч осіб, понад 41 тисяча з яких – українці, більшість з них – чоловіки.

Крім цього, оформили 57 вантажівок з гуманітарною допомогою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні