У путіна погіршився стан здоров'я: на заходах його замінить двійник, — ЗМІ

0
У путіна погіршився стан здоров'я: на заходах його замінить двійник, — ЗМІ
Директор ЦРУ Вільям Бернс минулого тижня виступаючи на Форумі з безпеки Аспена в Колорадо засумнівався в тому, що президент рф володимир путін справді серйозно хворий. Він заявив, що кремлівський лідер має «надто здоровий вигляд», а люди просто видають бажане за дійсне, пише ТСН.

Але телеграм-канал Generall SVR у новому своєму пості знову повідомляє, що зі здоров'ям диктатора путіна не все гаразд.

«Надто здоровому», на думку директора ЦРУ, президенту росії володимиру путіну в ніч з п'ятниці 22 липня на суботу 23 липня знадобилася термінова медична допомога. Близько першої години ночі до президента викликали медпрацівників, які чергували в резиденції. путін поскаржився на сильну нудоту. Через двадцять хвилин була викликана додаткова бригада медиків з лікарями президента. Відомо, що лікарі надавали допомогу та були біля путіна протягом трьох годин і після покращення стану президента залишили його покої», - повідомляє канал.

У зв'язку з цим було ухвалено рішення, що цього тижня на заходах, де буде потрібна присутність путіна, його замінить двійник.

Чутки про те, що путін має кілька двійників і вони вже давно «в роботі» ходять теж не перший місяць. Припускали, що під час нещодавнього візиту до Ірана приїжджав також не сам путін, а його двійник. Цю версію прокоментував і керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

«Я прямо не відповім на це питання ( про стан путіна — ред. ), тільки натякну. Подивіться, будь ласка, момент виходу умовного путіна з літака. Чи це путін взагалі?» - коротко відповів Буданов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні