«Де моя Ліза?»: мати дівчинки з Вінниці ще не знає, що її доньку вбила ракета

0
«Де моя Ліза?»: мати дівчинки з Вінниці ще не знає, що її доньку вбила ракета
Коли росіяни вдарили по Вінниці ракетами, Ірина та її донька Ліза йшли з занять із логопедом. Дівчинка загинула на місці, її мама бореться за життя і досі не знає про смерть малечі, пише телеграм-канал Справді.

Про це розповіла бабуся загиблої:

«Ноги, руки цілі. Те, що пишуть, що відірвало — ні. Але у неї дуже тяжка травма черева: печінка, легені. Зробили операцію, поки стан дуже важкий. До апарату штучної вентиляції легень була підключена, вже відключили.

Вона говорила з головним лікарем. У неї тільки одне питання: «Де моя Ліза?» Головний лікар каже, що вона у лікарні у обласній. Не каже правду… Сказав: вона не витримає, одразу двох поховаєте, якщо розкажете, що дитина померла».

За прогнозами лікарів, Ірина ще довго буде в лікарні. Тому Лізу ховатимуть, не чекаючи, доки її маму випишуть з лікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні