--> Астрологи назвали 4 найсильніші знаки Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астрологи назвали 4 найсильніші знаки Зодіаку

0
Астрологи назвали 4 найсильніші знаки Зодіаку
Астрологи розповіли про чотири знаки Зодіаку, які готові захищати Україну та боротися з ворогом росією у різні способи, пише Апостроф.

Телець
Тельці - це суворі та мовчазні патріоти, які не розкидаються гучними словами, не ставлять патріотичні аватарки та не набивають тату з гербом України, адже знають, що через останнє не змогли б стати донором крові ще тривалий період. Для них патріотизм - це дії. Зробити внесок у благодійний фонд, стати донором крові, а то й навіть віддати життя за Батьківщину.

Рак
Раки виявляють свою любов до Батьківщини зі зброєю в руках, але значно сильнішою за Джавелін чи Байрактар. Їхня зброя - досконале знання історії України та бажання робити країну кращою щодня. У такий спосіб вони роблять просвіту серед населення, подають правильний приклад для наслідування.

Терези
Представники цього знаку Зодіаку активно вступають до інтернет-війська, а потім займаються блокуванням ворожих сайтів, передають інформацію про пересування російських окупантів та пояснюють, чому принцип «какая разніца» шкідливий та небезпечний для України.

Скорпіон
Зазвичай, у Скорпіонів почуття патріотизму обмежується порогом їхнього дому. За своє вони готові боротися до кінця, але в окремих випадках можуть стати на захист і чужих будинків, і цілої країни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні