--> На Волині працівник СТО напився і викрав машину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині працівник СТО напився і викрав машину

0
3
На Волині працівник СТО напився і викрав машину
Правоохоронці затримали 52-річного лучанина, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду на викраденому з автомайстерні «мерседесі».

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП, пише Конкурент.

У четвер, 7 липня, за допомогою до поліції Володимира звернувся 47-річний житель Рівненської області. З’ясувалося, що наприкінці червня чоловік залишив свій автомобіль Mercedes-Benz на СТО у селі Зимне. Нині транспортний засіб в автомайстерні відсутній. Дозволу на право користування автівкою заявник нікому не надавав.

Оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 52-річний житель обласного центру, працівник вказаного СТО. Зловмисника поліцейські затримали за кермом краденої машини у стані алкогольного сп’яніння. Втікаючи від правоохоронців він скоїв ДТП без потерпілих.

На правопорушника склали низку адміністративних матеріалів за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 122 ч. 4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім цього, за незаконне заволодіння транспортним засобом волинянину загрожує, зокрема, до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування, розпочате, за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України, триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні