--> Різке падіння: бензин подешевшав на 8 гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Різке падіння: бензин подешевшав на 8 гривень

0
-7
Різке падіння: бензин подешевшав на 8 гривень
Одна із мереж АЗС знизила ціну на бензин відразу на 8 гривень

Удеяких регіональних мережах АЗС цього тижня відбулося велике зниження цін, так у запорізькій мережі ZOG бензин марки А-95 з покращеними показниками якості та дизельне паливо подешевшали на 8 гривень за літр, до 55 та 57 гривень відповідно. Мережа Prime знизила вартість цих продуктів на 1 гривню – до 53 гривень за літр бензину та до 57 гривень – за літр дизпалива, пише Телеграф.

Зниження цін відбулося з початку тижня, 4 липня.

На 6-7 гривень за літр подешевшало пальне на дніпропетровській мережі VostokGaz. На станціях Chipo та Mango ціни на пальне опустилися на 0,5-2,5 грн за літр.

Загалом ситуація на українському ринку пального з кожним тижнем покращується, про що свідчить зниження цін в оптовому сегменті ринку. Так, наприкінці минулого тижня бензин у групі в середньому по Україні можна було придбати за 50 гривень за літр, а дизельне паливо – за 52 гривні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні