Листоноша вкрав 300 тисяч гривень пенсій

0
-5
Листоноша вкрав 300 тисяч гривень пенсій
На Буковині до 3 років позбавлення волі засуджено листоношу через привласнення пенсій, соціальних виплат та комунальних платежів громадян на понад 300 тис. грн.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура, пише молодий буковинець.

Чернівецька окружна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно колишнього листоноші філії пересувного відділення поштового зв'язку Чернівецької дирекції АТ "Укрпошта", який, шахрайським шляхом заволодів коштами громадян, а також привласнив їх пенсії та соціальні виплати, підробляючи офіційні документи (ч. 1, ч. 2 ст. 190, ч. 3 ст. 191, ч. 1, ч. 3, ч. 4 ст. 358 КК України). Його засуджено до 3 років позбавлення волі.

Під час судового розгляду встановлено та доведено, що з травня по серпень 2021 року листоноша привласнив пенсії, соціальні виплати, а також розрахунки громадян за комунальні послуги на загальну суму понад 300 тис. грн.

Вносив до офіційних документів недостовірні відомості – підробляв підписи громадян, які свідчили про отримання ними пенсій та соціальних виплат. Свою вину визнав повністю.

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні