--> Дефіцит палива в Україні: коли скасують ліміти на купівлю бензину та дизелю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дефіцит палива в Україні: коли скасують ліміти на купівлю бензину та дизелю

0
2
Дефіцит палива в Україні: коли скасують ліміти на купівлю бензину та дизелю
В Україні почали скасовувати ліміти на купівлю бензину та дизельного палива. Надала приклад мережа АЗС WOG, яка з 1 липня 2022 року почала продавати водіям паливо без обмежень.

Щоправда, щоб заправляти автомобіль без обмежень на заправках WOG у водія повинна бути активована програма лояльності Pride. Якщо її немає, то продовжує діяти ліміт на продаж палива, пише today.

Потрібно зазначити, що користувачі Facebook залишили критичні зауваження під новиною про те, що мережа АЗС WOG відмінила ліміти на продаж палива за програмою лояльності. Багато хто зазначає, що ліміти прибрали, а бензину на заправках немає.

Нагадаємо, ліміти на продаж палива українські АЗС запровадили наприкінці квітня, через те, що виник дефіцит бензину та дизельного палива внаслідок обстрілів російськими окупантами нафтобаз, НПЗ та залізничної інфраструктури. Справа дійшла до того, що ліміт становив 10 літрів палива на автомобіль щодня.

Народний депутат Андрій Герос заявив, що вже в липні в Україні може стабілізуватися ситуація з паливом, а АЗС можуть зняти обмеження на продаж бензину та дизельного палива. Він зазначив, що у червні в Україну ввезли на 50% більше палива, ніж у травні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні