--> Білоруси підуть на Львів, місто готується до оборони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Білоруси підуть на Львів, місто готується до оборони

3
1
Білоруси підуть на Львів, місто готується до оборони
У Львові провели оперативну нараду за участі військового та цивільного керівництва міста. На ній обговорили дії на випадок ескалації з боку Білорусі. Про це повідомив мер міста Андрій Садовий.

“Проговорили план оборони та сили і засоби, які є у підпорядкуванні міста. Ситуація змінюється, тож наші оборонні стратегії також потребують змін та оновлення”, – йдеться у повідомленні.

Так, у кожному районі міста створять штаб оборони та проведуть додатковий вишкіл для членів добровольчих формувань тероборони.

“Поки ми не будемо переводити їх на цілодобове чергування. Але це рішення може змінитись у будь-який момент”, – зазначив Садовий.

Також Садовий наголосив про можливість формування резервних добровольчих батальйонів з працівників міської ради та комунальних підприємств. Серед іншого, у місті продовжується формування стратегічного резерву.

“Продовжуємо формувати стратегічний резерв продуктів на випадок блокування шляхів постачання. Треба готуватись до холодної зими і забезпечити можливість обігріву без газу”, – додав мер Львова.

Нагадаємо, на Волинському та Поліському напрямках, за інформацією Генштабу ЗСУ, в збройних силах Білорусі продовжили терміни проведення мобілізаційного навчання до 9 липня поточного року (попередні терміни 22 червня – 1 липня 2022 року).

У рамках проведення зазначених заходів, через військові комісаріати Гомельської області триває вручення повісток. Крім того, лікарям повідомлено про заборону виїзду за межі країни.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для походу на Львів потрібно надійно окупувати Волинь. Тому друг Януковича Садовий має надійно співпрацювати з волиняками, а не розганяти бзудури
Відповісти
Садового треба притягнути до відповідальності за те,що цей ідіот сіє паніку, та під цим соусом в чергове розкрадає кошти!!!
Відповісти
Садового треба притягнути до відповідальності за те,що цей ідіот сіє паніку, та під цим соусом в чергове розкрадає кошти!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні