--> Авіаперевізники насміхаються з росіян: "відвези діда до Гааги" | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Авіаперевізники насміхаються з росіян: "відвези діда до Гааги"

0
8
Авіаперевізники насміхаються з росіян: "відвези діда до Гааги"
Сервіс Aviasales належить росіянину Костянтину Калінов

Сервіс для пошуку дешевих авіаквитків Aviasales протролив росіян та їх заборону на подорожі. Відповідні пости іронічного характеру компанія опублікувала у Twitter.

«Вітання! Від сьогодні ми показуватимемо тобі лише квитки до Воронежа. Адже прикро бачити напрямки, якими не можеш полетіти, правда?...Якщо ви не можете собі дозволити переїхати до Воронежа, переїжджаєте до Калуги — теж гарне місто. Величезний плюс Калуги - що там велика діаспора цікавих та освічених російськомовних», – йдеться у пості Aviasales.

Потім компанія опублікувала відверто постіронічний кліп про внутрішній туризм.

А за дві години Aviasales показали путівник для молодих та літніх у Нідерланди під назвою: Відвези діда до Гааги. Дідом називають Гітлера та Путіна. Оскільки Адольф давно смажить тілеса в пеклі, висновок напрошується сам.

Варто зауважити, що сервіс Aviasales належить росіянину Костянтину Калінову. Штаб-квартира сервісу розташована в Таїланді на острові Пхукет, але його офіси є і в Москві, і в Санкт-Петербурзі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні