--> У Білорусі триває мобілізація населення: медикам закрили виїзд з країни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Білорусі триває мобілізація населення: медикам закрили виїзд з країни

0
-2
У Білорусі триває мобілізація населення: медикам закрили виїзд з країни
У збройних силах Республіки Білорусь продовжили проведення мобілізаційного навчання до 9 липня. Раніше мали завершити вже у п'ятницю, 1 липня.

Через військові комісаріати прикордонної з Україною Гомельської області триває вручення повісток. До того ж, лікарям повідомили про заборону виїзду за межі країни, зазначив Генеральний штаб Збройних сил України 2 липня у ранковому зведенні, пише Газета.

На Сіверському напрямку ворог продовжує утримувати до трьох батальйонних тактичних груп у Брянській і Курській областях: зокрема, зі складу 1-ї танкової армії, 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу та підрозділів повітряно-десантних військ.

Також російський агресор обстрілює з артилерії позиції українських військових у прикордонних районах Сумської та Чернігівської областей.

"З метою порушення системи управління та зв'язку підрозділів Сил оборони ворог застосовує комплекси радіоелектронної боротьби у районах населених пунктів, що розташовані поблизу державного кордону на території Бєлгородської області", – додали в Генштабі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні