ЗСУ успішно використовує американські ракети - Пентагон

0
5
ЗСУ успішно використовує американські ракети - Пентагон
У Пентагоні заявили, що українські військові досягли «значного успіху», використовуючи на полі бою американські системи залпового вогню HIMARS.

«Оскільки це високоточна система значного радіусу дії, українці здатні систематично завдавати точних ударів по ретельно вибраних цілях, суттєво підриваючи боєздатність російських сил», — заявив представник американського оборонного відомства, пише Бабель.

Українські військові, які використовують HIMARS, розповіли The Wall Street Journal, що ця зброя вже починає змінювати баланс сил на Донбасі, де росія має значну перевагу в артилерії. За їхніми словами, вони знищили десять важливих російських об’єктів, включаючи штаб російської армії в Ізюмі.

Газета зазначає, що кожна ціль ретельно відбирається, оскільки одна ракета HIMARS коштує $155 тисяч. Поки що ЗСУ надають перевагу російським штабам, складам озброєнь та військовим казармам.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні