--> Росіяни атакують ще одне місто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни атакують ще одне місто

0
-7
Росіяни атакують ще одне місто
За минулу добу на Пологівському напрямку у Запорізькій області зафіксували близько 40 об'єктів зруйнованої цивільної інфраструктури.

Ворог атакував мирне населення Гуляйполя, Оріхова, Преображенки та інших населених пунктів, повідомила 1 липня пресслужба Національної поліції.

"Унаслідок збройної атаки по Гуляйполю, у приватних будинках сильно пошкоджене шиферне перекриття, посічені стіни та вибиті вікна. Ворожий снаряд влучив у фасад п'ятиповерхівки, внаслідок чого відбулося займання. У приміщенні зруйновані всі п'ять поверхів, вибиті вікна у під'їздах, пошкоджені балкони та залишилися згорілими квартири", – ідеться в повідомленні.

На Оріхівському напрямку поліцейські задокументували 34 наслідки російських артилерійських обстрілів, з них – 23 по Преображенці. У всіх випадках ворог знищував житлові будинки людей. Деякі домівки тричі підпадають під ворожу атаку, тому мають значні руйнації.

"В один із будинків влучили одразу декількома ракетами. Заявники повідомили, що деякі з них вибухнули, проте інші не здетонували та стирчать у стінах та кімнатах", – додають у відомстві.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні