Росіяни знищили більше 100 шкіл лише в одному місті

0
2
Росіяни знищили більше 100 шкіл лише в одному місті
110 шкіл. Саме стільки учбових закладів зруйновано у Харкові внаслідок збройної агресії рф. Про це в інтерв’ю «Радіо Свобода Україна» повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

Повідомляє Харківські ізвєстія.

«110 шкіл. Це школи, у яких вчилися наші діти. У підвалах шкіл з початку війни ховалися від обстрілів містяни. Ми доставляли у ці укриття їжу, медикаменти. Через підступні обстріли цивільної інфраструктури школи стали небезпечними для людей», — розповів Ігор Терехов.

Також, за словами очільника міста, через ворожі обстріли у Харкові пошкоджені 3500 житлових будинків, 70 дитячих садків, 50 закладів охорони здоров’я.

«500 будинків вщент зруйнувано ворожою артілерією. З ким вони воюють? З дітьми? З мирними жителями, які просто вийшли на вулицю та загинули від підступних обстрілів? Це не війна. Це геноцид проти українського народу, проти української нації», — наголосив мер Харкова.

За словами Ігоря Терехова проголошена росією «освободительная» війна дала зворотній ефект.

«Вони хотіли нас налякати, а натомість отримали злість та ненавість до російських агресорів. Харків’ян не зламати. Вони повертаються, бо мають право жити в своєму рідному місті і їх не залякати», — впевнений Ігор Терехов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні