Що дає Україні кандидатство в ЄС

0
4
Що дає Україні кандидатство в ЄС
Статус кандидата офіційно запускає процес набуття Україною членства у Європейському союзі. Підготовка до цього створюватиме умови для того, щоб Україна жила за принципами та законами ЄС, спрямованими на захист громадян та бізнесу.

Про це заявила віцепрем’єр-міністр Ольга Стефанішина.

«Це створює умови для наближення рівня життя, добробуту та правового захисту українців, як у інших країнах ЄС. У цьому Україні постійно підтримуватиме Єврокомісія, надаючи необхідну консультаційну та іншу допомогу», – зазначила вона.

У чому ще переваги статусу:

Доступ до фінансування: Україні буде доступна фінансова допомога для країн, які готуються до вступу до ЄС (Інструмент передуступної допомоги, IPA), зокрема, гранти, інвестиції, технічна допомога.

Залучення інвестицій: Україна в ході реформ стане зрозумілою та привабливою для інвесторів. Країни-члени ЄС розглядатимуть інвестиції в Україну як зміцнення блоку.

Розвиток співробітництва: Україна стане учасником програм та ініціатив ЄС.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні