Зробить усе, щоб ви були щасливі: топ-3 знаки зодіаку, гороскоп

0
0
Зробить усе, щоб ви були щасливі: топ-3 знаки зодіаку, гороскоп
Астрологи розповіли, які чоловіки за Знаком Зодіаку стануть справжнім другом та підтримкою для своєї коханої, пише MixNews.

Терези

Чоловіки, народжені під цим знаком Зодіаку, романтичні та дбайливі, з ними добре і затишно. Терези вміють передбачати бажання своєї дівчини та оточувати її справжньою казкою – організовувати трепетні побачення та радувати в несподіваний момент. А ще вони справжні естети, тому можуть допомогти підібрати сукню для торжества або вибрати підходящі штори для стильного оформлення спальні. Чи не єдиним недоліком представників гороскопу є нерішучість, тому не потрібно сильно тиснути на таких чоловіків.

Козеріг

Один із найнадійніших чоловіків — Козеріг. Він твердіший, ніж Терези, але при цьому так само ніжний і ввічливий. Цей партнер, який приготує вам сніданок і принесе в ліжко, навіть якщо у вас не день народження. Козеріг тонко відчуває настрій своєї жінки, що допомагає вчасно запобігти сварці. На початку стосунків може здатися, що Козеріг холодний і не вміє виявляти емоції, але це зовсім не так - він дуже довго зважує всі «за» і «проти». Якщо він переконається, що ви – жінка його мрії – він зробить усе, щоб ви були щасливі.

Діва

Чоловіки-Діви відомі своєю прагматичністю. Їм справді важко висловлювати емоції, але не тому, що вони до вас придивляються – чоловікові ще треба навчитися цього. Якщо вам вдалося пробитися крізь «броню» цього чоловіка, ви знайдете під нею ніжного та трепетного партнера, який підтримає у скрутний момент і не тисне.

Діви добре володіють самоконтролем, а це значить, він зробить все, щоб убезпечити свою партнерку від негативних подій, тому якщо ви часто відчуваєте тривожні відчуття та невпевненість, Діва знайде спосіб по можливості вирішити ваші проблеми, щоб не «смикати» вас.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні