--> ТОП-100 впливових волинян: підсумки та перспективи проекту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП-100 впливових волинян: підсумки та перспективи проекту

2
-6
ТОП-100 впливових волинян: підсумки та перспективи проекту
"ТОП-100 впливових волинян" - це не рейтинг популярності чи піару.

Список ТОП-100 - це суб'єктивне бачення справ, дій, перемог сучасників нашого краю. Деякі учасники рейтингу не публічні, вони не ходять по телеканалах, не дають розлогих інтерв'ю, тому що за них говорять їхні справи. Проте, є й такі, що активно висвітлюють свою діяльність, інформують, відкриті до діалогу.

Ці люди мають свій індивідуальний вплив на життя волинян, їхня діяльність формує вектор розвитку нашого міста та області. В кожного своя формула успіху, життєве кредо та мислення, але разом вони могутня рушійна сила!

Бізнесмени, політики, чиновники, освітяни, медійники, священники, медики, військові, спортсмени, блогери - творять реальну картину сьогодення Волині, формують імідж регіону на всеукраїнському рівні. У цій сотні зібрані достойні люди.

Запрошуємо до комплексного перегляду, дискусії, зауваг та побажань!


100. Валерія Кузьмінчук (ЛєркаЦукєрка)
Діяльність: лайфстайл-блогерка

Дівчина відома, як Лєрка Цукерка (@lerkazukerka) та має близько 500 тисяч підписників. Валерія веде свій блог ще з 2013 року. Блогерка популяризує у маси прекрасне: фото, роздуми, поради та багато чого цікавого, чим завойовує симпатію у все більшої аудиторії читачів.

Валерія Кузьмінчук (ЛєркаЦукєрка)
Валерія Кузьмінчук (ЛєркаЦукєрка)


99. Євген Хотимчук
Вік: 70 років
Діяльність: засновник газети «Вісник»

Відомий український письменник, видавець, Заслужений журналіст України та шеф-редактор всеукраїнського тижневика «Вісник+К». Написав чимало різноманітних творів, які створені здебільшого з історій справжнього життя: «Калиновий щем», «Байструк», «Щоб ми стрічалися»… До його 70-річчя знято документальний фільм «Мільйон Євгена Хотимчука».



98. Андрій Котищук
Вік: 38 років
Діяльність: бізнесмен, ресторатор, власник «Дядя PIZZA»

Андрій відомий у Луцьку своєю роботою з мережею закладів харчування. «Карабас-Барабас», «Бамбарбія», «Золото», «Бравий Швейк», «Zefir», «Енштейн», а також «Дядя PIZZA» - саме до цих закладів ресторатор має безпосереднє відношення. Його бізнес активно розвивається не тільки на Волині, а й загалом по всій Україні. «Вчитися, працювати і постійно бути в темі» – головне кредо бізнесмена.

Андрій Котищук
Андрій Котищук


97. Олег Бровін
Вік: 57 років
Діяльність: готельно-ресторанна справа

Піцерії та кав'ярні Олега вважаються найкращими у місті. Під крилом компанії «Гранд Персона» сьогодні знаходиться 9 закладів, серед яких відомими є: «Фелічіта», «BORZO Vareniki» та «Курінь». Заклади відомого ресторатора знаходяться не лише на території Волині, а ще й у Буковелі та Львові. Попри свій ласний бізнес, Олег займається благодійністю – допомагає дітям-сиротам із притулку у Рожищах, дітям із ДЦП, «сонячним» дітям та проводить різні майстер-класи.

Олег Бровін
Олег Бровін


96. Сергій Рижков
Вік: 46 років
Діяльність: активіст, громадський діяч

Сергій є громадським активістом, та попри свою ініціативну позицію захоплюється підприємницькою діяльністю: робить біогумус за допомогою черв'яків, які є привезеними з Каліфорнії.

Сергій Рижков
Сергій Рижков


95. Роман Хорзов
Вік: 38 років
Діяльність: ресторатор, власник «MOJO»

Відомий автор багатьох проєктів міста: «Дядя PIZZA», «Львівський штрудель», «Opera», «Ротонда»… Роман ділиться досвідом з рестораторами та проводить майстер-класи поза межами Луцька. Він вважає, що формула успіху – це талант, помножений на час, який ти туди вкладаєш.

Роман Хорзов
Роман Хорзов


94. Гурт «Фіолет»
Діяльність: музиканти

Український музичний гурт, який виник у 2009 році. Учасниками є: Сергій Мартинюк (вокал, тексти), Андрій Юськевич (барабани), В'ячеслав Короткий (бас-гітара), Вадим Захарченко (гітара), Роман Андрухів (гітара). Хлопці беруть активну участь у багатьох фестивалях («Бандерштат», «Червона Рута», Молода Галичина»…), грають на одній сцені з відомими гуртами, а також презентують альбоми, у яких пісні набувають чималої популярності і стають українськими хітами. У 2016 році гурт відвідав Х-фактор і був у команді Констянтина Меладзе. Їхня творчість привертає увагу молодого покоління авторські пісні містять свій глибокий та сучасний сенс.

Гурт «Фіолет»
Гурт «Фіолет»


93. Тарас Хотимчук
Вік: 36 років
Діяльність: медійник, засновник журналу «Твій стиль» і газети «Твій вибір»

Уже понад 20 років Тарас Євгенійович працює у медійній сфері. Є директором медіахолдингу «Твій вибір», засновником низки засобів масової інформації, а також володіє ГО «Українські регіональні медіа», ПП «Твій вибір», ПП «Волинська друкарня». Також зацікавлений у політичний сфері, боровся за крісло депутата Луцької міської ради в окрузі №5.

Тарас Хотимчук
Тарас Хотимчук


92. Анатолій Тимощук
Вік: 42 роки
Діяльність: спортсмен, футболіст

Ще з дитячих років Анатолій захоплювався футболом та брав активну участь у матчах. Сьогодні його сміливо називають «легендою українського футболу» і це цілком заслужено, адже він є рекордсменом національної збірної України за кількістю проведених в її складі офіційних матчів, а також - переможець Ліги чемпіонів УЄФА.

Анатолій Тимощук
Анатолій Тимощук


91. Юрій Семенюк
Вік: 60 років
Діяльність: політика

Відомий політичний діяч Волині, який неодноразово очолює посаду голови Підгайцівської громади. Неабиякою повагою користується Юрій Михайлович у жителів цієї території, тому вони довіряють та поважають його. Впевнено крокує по своїй життєвій стежині, тому що своїм кредом вважає фразу: «Бачу мету – не бачу перешкод».

Юрій Семенюк
Юрій Семенюк


90. Павло Данильчук
Вік: 36 років
Діяльність: активіст, політик

Відомий своєю активною громадською, депутатською, а також партійною діяльністю. Павло є засновником ВОГО «Вільні люди Волинь», Луцької міської організації політичної партії «За Україну» та керівником обласного осередку політичної партії «Громадський рух «Народний контроль».

Павло Данильчук
Павло Данильчук


89. Олег Величко
Вік: 70 років
Діяльність: медійник(власник телеканалу ГІТ)

Олег Володимирович відомий своєю активною журналістською діяльністю,довгий час був генеральним директором телеканалу «Аверс». Зумів розробив єдиний на Волині приватний канал - Громадське Інтерактивне Телебачення. Та попри свою успішну кар'єрну стежину, він є далекоглядною та скромною людиною, яка не шукає дорогих нагород чи безмежної слави, бо вони самі знаходять його.

Олег Величко
Олег Величко


88. Ірина Чебелюк
Вік: 38 років
Діяльність: депутатка Луцької міської ради

Ірина Іванівна активно займається громадською діяльністю міста і є заступницею Луцького міського голови з питань діяльності виконавчих органів. Попри свою активну політичну позицію, вона є також засновницею громадської організації «Європейьке місто».

Ірина Чебелюк
Ірина Чебелюк


87. Віктор Пась
Вік: 44 роки
Діяльність: депутат Камінь-Каширської районної ради 5-го (2006-2010 рр.), 6-го (2010-2015 рр.) та 7-го скликань (2015-2020 рр.)

Віктор Іванович є міським головою Каменя-Каширського. Свою трудову діяльність розпочав у загальноосвітній школі рідного села Видричі, де працював вчителем історії. Згодом був призначений на посаду начальника відділу освіти і науки Камінь-Каширської РДА.

Віктор Пась
Віктор Пась


86. Ігор Чайка
Вік: 57 років
Діяльність: міський голова Ковеля

Трудову діяльність Ігор Леонтійович розпочав на посаді кореспондента газети «Робітниче слово» заводу «Ковельсільмаш», та через декілька років почав працювати редактором Телевізійного центру «Ковель» (ТЦК). Міський голова є лауреатом журналістського конкурсу «Професіонал» (2003 р.) й обласної журналістської премії імені репортера Олексія Левкова.

Ігор Чайка
Ігор Чайка


85. Ярослав Галькевич та Євгеній Макара
Діяльність: власники Гнідавського цукрового заводу

Ярослав Миколайович та Євгеній Євгенович – не тільки інтелектуальні бізнесмени та цікаві співрозмовники, а до того ж бенефіціарні власники підприємства «Гнідавського цукрового заводу», який виробляє широку лінійку цукрової продукції: цукор-пісок, дрібнокристалічний та швидкорозчинний цукор, неочищений коричневий цукор, сахарозу та еко-цукор. Відомі бізнесмени уникають публічності, тому що «солодкі» гроші полюбляють тишу.

Ярослав Галькевич
Ярослав Галькевич

Євгеній Макара
Євгеній Макара


84. Костянтин Лоцман
Вік: 52 роки
Діяльність: медійник (генеральний продюсер телеканалу «UA: Волинь»)

Відомий волинський журналіст, який є родом з Донецької області. Особливим досягненням та найбільшою гордістю Констянтина є пізнавально-розважальна радіогра «Хрестиківка», у якій слухачі мали змогу зателефонувати і відгадати слова, які майстерно приховував у запитанні медійник. Уже більш ніж 10 років він є керівником Спортивної асоціації працівників ЗМІ Волині, щорічно організовує міжнародні турніри журналістів із міні-футболу, а також очолює спортивну делегацію Волині на таких турнірах за кордоном.

Костянтин Лоцман
Костянтин Лоцман


83. Ігор Алєксєєв
Вік: 49 років
Діяльність: активіст, громадський діяч

Ігор – голова ГО «Спілка власників зброї Волині», голова ВОГО «КРОК», приватний підприємець, а також член виконавчого комітету Луцької міськради. Активно займається громадською діяльністю, адже відомо, що він брав участь у просуванні проєкту щодо реконструкції парку імені Лесі Українки.

Ігор Алєксєєв
Ігор Алєксєєв



82. Роман Романюк
Вік: 36 років
Діяльність: директор Волинського обласного центру зайнятості

Ще в університетські роки Роман активно захоплювався політикою. Був депутатом. Згодом отримав пропозицію очолювати Волинський обласний центр зайнятості. Цінує відповідальність, цілеспрямованість та активність. «Хто стукає – тому відчиняють!» - саме так звучить життєве кредо директора.

Роман Романюк
Роман Романюк


81. Валентин Вітер
Вік: 48 років
Діяльність: медицина, політика

Валентин Степанович є очільником Ковельського міськрайонного територіального медичного об'єднання. Після закінчення восьми класів захопився медициною та вступив до Ківерцівського медичного училища. Був старанним студентом та закінчив навчання з відзнакою. Попри медичну сферу, Валентин бере активну участь у політичному житті місті.

Валентин Вітер
Валентин Вітер


80. Іван Савич
Діяльність: журналістика

Іван є шеф-редактором Інформаційного агентства «Волинські новини», та попри свою активну позицію у медійній сфері, ніколи не здогадувався, що пов'яже власне життя з цією сферою. Будучи студентом, отримав можливість пройти стажування у виданні «Волинські новини», саме там і зрозумів, що журналістика – його покликання.

Іван Савич
Іван Савич


79. Роман Микитюк
Вік: 51 рік
Діяльність: політика, право, аграрія

Роман Володимирович є депутатом Волинської обласної ради та директором ТОВ «АМіЛа». Активно розвиває аграрний бізнес. Займається готельно-ресторанною справою і є власником комплексу «Турійське подвір'я». Великого успіху зазнав родинний бізнес, його масштаби вражають: пекарня «Хлібний край» (село Соловичі), оленяча ферма, що налічує понад 300 голів, «Садиба Михайла Морозка (щось схоже на резиденцію Санта Клауса у Лапландії), музей ретроавтомобілів, чимала кількість кінних карет, а також суперсучасна молочна ферма.

Роман Микитюк
Роман Микитюк


78. Ігор Лісовський
Вік: 55 років
Діяльність: депутат Волинської обласної ради

Ігор Миколайович є головою фракції «Слуга народу» в обласній раді та членом постійної комісії з питань екології, раціонального використання природних ресурсів. Трудова діяльність розпочалася в сфері організації громадського харчування – вів власний бізнес у Донецьку. Активно займається громадською та депутатською діяльністю Луцька.

Ігор Лісовський
Ігор Лісовський


77. Петро Левчинський
Діяльність: бізнес, меценатство

Петро є засновником підприємств«Ренопласт», «Унідор», «Західмолоко» та ТОВ «Левія». Активний підприємець, який опікувався будівництвом, ремонтом доріг та нерухомістю. Найбільшим досягненням Петра вважається те, що він зумів добитися прийняття рішення Волинської обласної ради щодо відновлення села Тертки, в якому він народився (оскільки село було ліквідоване).

Петро Левчинський
Петро Левчинський


Петро Левчинський між Ігорем Коцаном та Володимиром Гунчиком на одній із виставок


76. Юрій Горбач
Діяльність: журналістика

Луцький журналіст, який відомий у сфері журналістських розслідувань. Неодноразово здобував перемоги в різних конкурсах, пов'язаних з цією галуззю. Освіту здобув у Волинському національному університеті імені Лесі Українки на кафедрі соціальних комунікацій. Сьогодні обіймає посаду директора центру журналістських розслідувань «Сила Правди».

Юрій Горбач
Юрій Горбач


75. Олег Дмитрук
Вік:42 роки
Діяльність:бізнес

Відомий волинський бізнесмен, який є засновником та керівником ПП «Дмитрук». Олегу та його команді подобається вигадувати нові концепти у звичайній їжі, тому головною метою є створити ідеї, які будуть здатні спростити життя людей.

Олег Дмитрук
Олег Дмитрук


74. Віктор Левандовський
Вік: 44 роки
Діяльність: бізнесмен, політик

Керівник компанії «InternetDevels» та очільник Волинської Обласної територіальної організації політичної партії «Голос». Неодноразово спілкувався з викладачами та студентами Луцького національного технічного університету, даючи настанови, щодо реалізації майбутньої професії у сфері ІТ. Головний секрет успіху Віктора полягає в тому, що основне – поставити перед собою мету і планку, до якої потрібно впевнено крокувати.

Віктор Левандовський
Віктор Левандовський


73. Світлана Мікуліч
Діяльність: медицина

Власниця медичного центру «Благомед», який надає клініко-діагностичні послуги для дорослих і дітей з 2011 року. Зуміла забезпечити центр висококваліфікованими працівниками, повним комплексом медичної допомоги високого рівня та медикаментами згідно європейських стандартів.

Світлана Мікуліч
Світлана Мікуліч


72. Юрій Ольховий
Вік: 66 років
Діяльність: бізнес

Головний дорожник Волині протягом багатьох років. «Дорожня революція-2015» у Луцьку не була б можливою без структури, власником якої є Юрій Ольховий. І у цьому, і у попередні 20 років саме «Луцькавтодор» клав асфальт у місті. Структури Юрія Ольхового тепер включають у себе «Томашгородський щебеневий завод», «Рафалівський кар’єр»,ТзОВ «ЛАД Бетон», ДП «Луцькавтодор- сервіс», «Гран-Інвест».

Юрій Ольховий
Юрій Ольховий


71.Юрій Приходько
Діяльність: начальник ПП «Ягодин»

Засновник компанії Громадська Організація «Громадська рада «Яворівщина» та відомий начальник відділу оформлення волинської митниці Держмитслужби митного пропуску «Ягодин».

Юрій Приходько
Юрій Приходько


70. Василь Довбенюк
Діяльність: бізнес

Волинський відомий бізнесмен та голова правління «Відкритого акціонерного товариства «Володимир-Волинського цукрового заводу».

69.Іван Смітюх
Вік: 56 років
Діяльність: політика

Іван Євдокимович є обраним депутатом Волинської обласної ради від Волинської обласної партійної організації Аграрної партії України, а також членом постійної комісії з питань сільського господарства, продовольства і земельних відносин. Розуміється не тільки у політичній сфері, а й у бізнесі, адже на початку своєї кар'єри займався підприємницькою діяльністю.

Іван Смітюх
Іван Смітюх


68. Олег Уніга
Діяльність: політика

Олег політик нового покоління. Кандидат на посаду Ковельського міського голови, на виборах посів друге місце. Активний у громадському житті.

Олег Уніга
Олег Уніга


67. Богдан Шиба
Вік: 60 років
Діяльність: політик, колишній мер Луцька

У Богдана Павловича за плечима великий досвід роботи в сфері політики, він був луцьким міським головою (2006-2010), заступником голови Волинської ОДА (2005-2006), депутатом Волинської облради 1, 2 та 3 скликань, головоюТурійської районної ради 2 скликання і Турійської РДА (1995-2002). Попри зацікавленість у галузі політики, він є творчою натурою. Відомо, що на початку своєї кар'єрної стежини він працював архітектором Турійського району Волинської області.

Богдан Шиба
Богдан Шиба



66. Світлана Собіпан
Діяльність: директорка Володимир-Волинської птахофабрики

Світлана Собіпан, приклад керівника, який пройшов всі сходинки кар’єрного росту, адже розпочала трудову діяльність на підприємстві на посаді менеджера з продажів. У серпні 2021 року Світлана Миколаївна була призначена директором Володимир-Волинської птахофабрики, підприємства, яке випускає курятину під брендами «Епікур» та «Чебатурочка - селянська курочка», а також експортує продукцію під ТМ «Деліка». Під її керівництвом підприємство продовжує вести соціально-відповідальну діяльність, підтримує ОТГ, лікарні, військових, місцеву Станцію крові.

Світлана Собіпан
Світлана Собіпан


65. Лариса Духневич
Вік: 66 років
Діяльність: медицина

Лариса Петрівна є головним лікарем комунального закладу «Луцька міська клінічна лікарня». Медицина – справа цілого її життя, відомо, що закінчивши школу, вона працювала санітаркою в інфекційному відділені обласної лікарні. За відданість роботі, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм – їй присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України».

 Лариса Духневич
Лариса Духневич


64. Святослав Кравчук
Вік: 69 років
Діяльність: політика

Святослав Євгенович – колишній перший заступник Луцького міського голови, відомий політик, депутат облради. Більше двадцяти років провів у чиновницьких кабінетах, працюючи у команді керманичів Луцька та області. Хоча вже на заслуженому відпочинку, але веде активну депутатську діяльність, цікавиться бізнесом та спортом.

Святослав Кравчук
Святослав Кравчук


63. Сергій Севідов
Діяльність: держслужба

Сергій Васильович є директором ПРАТ «Волиньобленерго» та ТОВ агрофірма «Маяк». Обіймає посаду Головного інженера Інституту в Державному науково-дослідному та проектно-вишукувальному інституті«НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ».

Сергій Севідов
Сергій Севідов


62. Мирослав Коротя
Діяльність: енергетична сфера, право, наука

Із 2005 року Мирослав Іванович очолює АТ «Волиньгаз». Компанія здійснює розподіл газу, забезпечує комфорт для клієнтів - цілодобове безаварійне та безперебійне газопостачання понад 250 тис. побутових споживачів та більше 4 тис. підприємств та організацій різних форм власності. Під керівництвом Мирослава Короті активно працюють близько 1200 працівників трудового колективу, чотири відділення компанії. У 2019 році він захистив дисертацію на тему: «Організаційно-економічний механізм регулювання діяльності газорозподільних підприємств Західного регіону України» та здобув науковий ступінь кандидата економічних наук. Також займається індивідуальною адвокатською діяльністю.

Мирослав Коротя
Мирослав Коротя


61.
Михайло Бучак
Михайло Бучак
Михайло Бучак

Вік: 51 рік
Діяльність: релігія

Відомий усім жителям області як настоятель Свято-Покровського храму села Княгининок біля Луцька та волинський капелан ПЦУ. Попри свій успіх в релігійній сфері, отець Михайло вважає, що бути священником – це не те місце, де добиваються світського успіху, тому що це насамперед Боже покликання.

Михайло Бучак
Михайло Бучак


60. Олександр Товстенюк
Вік: 44 роки
Діяльність: бізнесмен

Олександр Віталійович - відомий на Волині насамперед у сфері бізнесу, є директором ТОВ «Терра-Капітал». Попри активну позицію в цій галузі, не залишає поза увагою політичну діяльність – був головою правління Фонду «Тільки разом» та радником голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці. Охоче займається ранковими пробіжками, отримуючи від цього незліченну кількість хороших емоцій.

Олександр Товстенюк
Олександр Товстенюк


59. Сергій Забіяка
Діяльність: бізнесмен

«Волинський ковбасник» - саме під такою назвою Сергій Володимирович відомий усім жителям області, є засновником м'ясної компанії «Забіяка». Відомо, що магазини бізнесмена розташовані не тільки в Луцьку, а й поза його межами. Популярна компанія забезпечує своєю продукцією не тільки мешканців Волині, а й усю Західну Україну, і є хорошим конкурентом на ковбасному ринку.

Сергій Забіяка
Сергій Забіяка


58. Катерина Музичук
Діяльність: журналістка, громадська діячка

Катерина виконавча директорка фестивалю «Княжий», працює над відновленням туристичної привабливості м. Володимир, екс-редакторка видання «Буг». Активна у громадському житті. Катерина – взірець сучасної, прогресивної діячки, яка надихає усіх на нові звершення.

Катерина Музичук
Катерина Музичук


57. Олександр Омельчук
Вік: 44 роки
Діяльність: політика

Олександр Володимирович обіймає посаду голови Луцької районної ради. Окрім своєї активної позиції в політичному житті міста, він є успішним приватним підприємцем, який розвивав ТМ ««Nasha Lepka».

Олександр Омельчук
Олександр Омельчук


56. Андрій Паскевич

Жителі області знають Андрія Івановича як керуючого Волинською філією «ОщадБанку». Впевнений у собі та своїх діях, завоював неабиякий авторитет в очах своїх колег та є прикладом для молодого покоління – саме так можна охарактеризувати волинського начальника.

Андрій Паскевич
Андрій Паскевич


55. Юрій Войтенко
Вік: 45 років

Юрій Олексійович очолює посаду директора «Північно-Західного регіонального управління «ПриватБанку». Відповідально ставиться до своєї роботи та вважає, що головне – це глибинно знати та вміти розбиратися у своїй справі, яка є невід'ємною частиною життя.

Юрій Войтенко
Юрій Войтенко


54. Сергій Мовенко
Діяльність: політика

Сергій Олександрович є першим заступником голови обласної державної адміністрації. Має великий досвід у політичній сфері. Деякий час служив в Національній поліції України, тому серйозність та наполегливість крокують поряд з Сергієм увесь життєвий шлях.

Сергій Мовенко
Сергій Мовенко


53. Анатолій Капустюк
Діяльність: бізнесмен

Директор комунального підприємства «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради. Відомий волинський бізнесмен, який є співвласником ТОВ «Амбер-Інвест» у Луцьку, а також володіє трьома марками або комерційними найменуваннями. За його плечима знаходиться великий та успішний досвід у сфері бізнесу.

Анатолій Капустюк
Анатолій Капустюк


52. Орест Маховський
Вік: 44 роки
Діяльність: політика

Один із відомих волинських політиків, який обіймає посаду депутата Волинської обласної ради,є помічником народної депутатки Ірини Констанкевич та головою постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики. Вніс неабиякий внесок у політичне життя, багатий досвід та невпинна жага до роботи – стимулюють Ореста Георгійовича до підкорення нових вершин.

Орест Маховський
Орест Маховський


51. Катерина Якимчук
Діяльність: блогерка

На сторінках соціальної мережі Instagram можна зустріти луцьку блогерку, яка знана всім під назвою "tattingkate». Дівчина має більше одного мільйона підписників і ділиться своїм життям на сторінці. Головна тема блогу – заробіток онлайн. Катерина вчить знаходити та отримувати замовлення від потенційних клієнтів.

Катерина Якимчук
Катерина Якимчук


50. Алла Надточій
Вік: 42 роки
Діяльність: політика

Відома волинська політична діячка, яка балотувалася на посаду Луцького міського голови від політичної партії «Громадянський рух «Свідомі». Сьогодні є членкинею постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, материнства та дитинства, охорони здоров'я, науки, освіти, а також культури й мови. Займає активну позицію в громадському житті міста та залюбки вчиться новому та відомо, що не так давно освоїла спеціальність «Право».

Алла Надточій
Алла Надточій


49. Андрій Турак
Вік: 67 років
Діяльність: політика

Андрій Антонович є депутатом Волинської обласної ради від Волинської обласної організації політичної партії «ЗА Майбутнє» та членом постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст області. Попри активну політичну діяльність, отримав звання Заслуженого працівника сільського господарства.

Андрій Турак
Андрій Турак


48. Олександр Дудар
Вік: 44 роки
Діяльність: медицина

Відомий волинський судинний хірург, який очолює Волинську обласну клінічну лікарню та є Заслуженим лікарем України. Його справа є благородною, адже рятувати життя, проводити складні операції, які можуть бути, як плановими, так і екстреними – заслуговує на повагу. Олександр Валерійович має багаторічний досвід у цій сфері і є авторитетом для багатьох своїх колег.

Олександр Дудар
Олександр Дудар


47. Віктор Гапончук
Діяльність: право

Віктор Васильович уже не один рік очолює посаду голови Волинського апеляційного суду. Довгий час працює у галузі право, розпочинав свою кар'єрну стежину, будучи суддею Любешівського районного суду Волинської області. Впевненість, цілеспрямованість та чесність – головні його ознаки.

Віктор Гапончук
Віктор Гапончук


46. Віктор Шумський
Вік: 58 років
Діяльність: аграрій

Волинський бізнесмен, який є директором приватного підприємства «Рать». Займає активну позицію не тільки в аграрній діяльності, а й у політичному та громадському житті області. Був членом постійної комісії з питань сільського господарства, земельних відносин та продовольства. Віддано та серйозно відноситься до справи свого життя.

Віктор Шумський
Віктор Шумський


45. Сергій Голіков
Діяльність: бізнес

Сергій Іванович – голова наглядової ради ТзОВ «Торговий дім «Аванта». У своєму підприємстві розвиває два основних напрямки – торгівлю нерухомістю та роздрібну торгівлю. Супермаркети «Колібріс», гуртово-роздрібні магазини «555», а також мережа дистрибуції «АБС» – такі заклади входять до «Аванти» відомого бізнесмена. Окрім цього, Сергій Іванович займається благодійницькою діяльністю – один із організаторів фонду «Волинь-2014», що з радістю приєднався до процесу допомоги бійцям АТО.

Сергій Голіков
Сергій Голіков


44. Тарас Яковлев
Вік: 40 років
Діяльність: політика

Волинський політик обіймає посаду першого заступника Ковельського міського голови. Займає активну позицію у житті Волині. Відомо, що Тарас Володимирович працював на різних посадах у Луцькій міській раді, зокрема – заступником міського голови з економічних питань.

Тарас Яковлев
Тарас Яковлев


43. Ірина Вахович
Вік: 46 років
Діяльність: освіта

Пані Ірина – викладачка, професорка, докторка економічних наук та ректорка Луцького національного технічного університету. Екс-голова Волинської обласної ради. Отримала почесне звання «Людина року Волинського краю». Слугує прикладом та користується неабияким авторитетом серед викладачів та студентів, є майстринею своєї справи. Відповідально ставиться до виконання обов'язків та бере активну участь у житті університету та міста.

 Ірина Вахович
Ірина Вахович


42. Олександр Положинський
Вік: 49 років
Діяльність: музикант

Знаменитий український шоумен та співак, а також лідер музичного гурту «Тартар»,проєкту«Був'є» і ведучий радіо «НВ». Нещодавно презентував свій новий проєкт під назвою «Олександр Положинський та «Три троянди». Головна ідея задуму Олександра Євгеновича – почути власні пісні в аранжуванні піаніно. Відомо, що на фестивалі «Бандерштад» музикант брав участь з сольною програмою «Вишневий джем» і презентував кліп на пісню «Гасли ми».

Олександр Положинський
Олександр Положинський


41. Анатолій Вітів
Вік: 61 рік
Діяльність: політика

Анатолій Миколайович – відомий волинський діяч, народний депутат України 7-мого скликання та голова фракції «Свобода». Проводить активну політичну діяльність, і є керівником постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією. Має багаторічний досвід, який допомагає йому реалізовувати плани та задуми.

Анатолій Вітів
Анатолій Вітів


40. Анатолій Цьось
Вік: 55 років
Діяльність: освіта

Заслужений діяч науки і техніки України, доктор з фізичного виховання та спорту, професор та ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки. Анатолій Васильович – яскравий приклад для наслідування сучасній молоді. Користується великою популярністю серед студентів та викладачів, намагається покращувати та модернізувати вищий навчальний заклад. Підтримує різноманітні проєкти та займається благодійницькою діяльністю, завжди щирий та усміхнений, відкритий до спілкування. У вільний час полюбляє рибалити, рекордні улови демонструє у соціальних мережах. По-справжньому сучасний, кваліфікований, універсальний ректор.

Анатолій Цьось
Анатолій Цьось


39. Микола Сорокопуд
Вік: 58 років
Діяльність: право, юриспруденція

Адвокат, член національної асоціації адвокатів України та ради адвокатів Волинської області. Окрім адвокатської діяльності Микола Сорокопуд кілька років був керівником Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Волинської області. Чоловік народного депутата України Ірини Констанкевич.

Микола Сорокопуд
Микола Сорокопуд


38. Юлія Вусенко
Вік: 39 років
Діяльність: політика, право

Відома всім жителям області, як депутатка Волинської обласної ради від Волинської територіальної організації Політичної партії «Європейська Солідарність». Юлія Василівна є головою фракції «Європейська солідарність» в обласній раді та займає постійну комісію з питань міжнародного співробітництва, інвестицій та зовнішньоекономічних зв'язків. Серйозно та відповідально відноситься до будь-якої справи та займає активну позицію в громадській діяльності.

Юлія Вусенко
Юлія Вусенко


37. Віктор Чорнуха
Вік: 69 років
Діяльність: бізнес, інженерія

Волинський бізнесмен, що має великий досвід у цій діяльності, займає посаду голови наглядової ради ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536». Окрім сфери бізнесу, займає активну позицію в політичній та громадській галузі – був членом виконавчого комітету Луцької міської ради. Зумів створити потужний колектив, який відповідально ставиться до виконання своєї роботи. Віктор Григорович з неабиякою дисципліною ставиться до всього, бо страшно не полюбляє непорядність, як у ділових справах, так і в людських відносинах.

Віктор Чорнуха
Віктор Чорнуха


36. Володимир Мельникович
Вік: 63 роки
Діяльність: держслужба, юриспруденція

Володимир Антонович – генерал-майор Служби безпеки України. З 1985 року працює в органах державної безпеки, тому досвід у цій сфері – великий та безцінний. Користується авторитетом, як серед молоді, так і серед старшого покоління, віддана тривала служба – заслуговує на повагу. Окрім цього, він є одним із неформальних засновників благодійного фонду «Волинь-2014».

Володимир Мельникович
Володимир Мельникович


35. Сергій Балицький
Вік: 57 років
Діяльність: волонтерство, підприємництво

Справа Сергія Івановича – благородна та безцінна, він є засновником громадського волонтерського руху «Серце патріота», що надає допомогу учасникам та ветеранам АТО на Сході України. Попри активну благодійну діяльність, він займає ініціативну позицію у політичній сфері, є ексдепутатом Луцької міської ради від політичної партії «УКРОП», а також директором компанії «Вишків-Брук».

Сергій Балицький
Сергій Балицький


34. Олег Яковенко
Діяльність: медицина

Волинський лікар пульмонолог, що є завідувачем відділення комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня». Олег Констянтинович – відповідальний та дисциплінований, рятувати життя людей – справа серйозна та важка. Відомий лікар користується великою повагою серед населення, а за віддану роботу – під час урочистостей до Дня Незалежності отримав нагороду від президента України.

Олег Яковенко
Олег Яковенко


33. Олександр Козлюк
Вік: 45 років
Діяльність: політика

Олександр Євгенович займає посаду радника голови Волинської обласної ради VIII скликання, є депутатом Луцької міської ради (VIII скликання), а також керівник постійної комісії з питань земельного кадастру та земельних відносин. Великий досвід роботи допомагає йому впевнено досягати кар'єрних вершин та знаходити вихід із будь-яких складних ситуацій.

Олександр Козлюк
Олександр Козлюк


32. Сергій Мартиняк
Вік: 50 років
Діяльність: політика, підприємництво

Активний політичний діяч Волині, який був Народним депутатом України 7-го та 8-го скликань. Сергій Васильович займається підприємницькою діяльність і є засновником агропромислової групи «Пан Курчак», яка включає низку підприємств, що формують усю структуру виробництва. Окрім цього, підприємець є благодійником, надавав фінансову допомогу монастирям та конфесіям.

Сергій Мартиняк
Сергій Мартиняк


31. Ігор Лапін
Вік: 52 роки
Діяльність: політика, юриспруденція та військова справа

Ігор Олександрович має досвід у політичній сфері, був депутатом Верховної Ради України 8 скликання. У період війни на сході України був командиром другої штурмової роти «Захід», яка була сформована переважно з волинських добровольців. Цілеспрямованість та наполегливість – це ті риси, які допомагають йому крокувати по життєвій стежині.

Ігор Лапін
Ігор Лапін


30. Віталій Кварцяний
Вік: 68 років
Діяльність: спорт

Відомий український футбольний тренер, який у минулому був головним тренером та президентом луцької «Волині». Володіє неабияким досвідом у спортивній сфері, був наставником у луцького «Торпедо», «Волині», «КШО» (Польща), «Поділлі», а також тренером-селекціонером у запорізькому «Металурзі». Віталій Володимирович опікується політичним життям міста і є членом постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Віталій Кварцяний
Віталій Кварцяний


29. Григорій Пустовіт
Вік: 61 рік
Діяльність: політика

Волинський політик, що займає посаду заступника голови Волинської обласної ради та є депутатом Волинської обласної ради за списками ВО «Батьківщина». Григорій Олександрович користується авторитетом та повагою серед населення, та бере безпосередньо ініціативну участь в житті Волині.

Григорій Пустовіт
Григорій Пустовіт


28. Світлана Савчук
Вік: 51 рік
Діяльність: економіка

Світлана Павлівна працює начальницею Головного управління ДПС у Волинській області. Уже більше 20 років трудиться у податковій службі, тому має багатий досвід у цій сфері. Цілеспрямована та наполеглива у виконанні своїх завдань.

Світлана Савчук
Світлана Савчук


27. Борис Карпус
Вік: 38 років
Діяльність: політика, підприємництво

Борис Сергійович обіймає посаду Нововолинського міського голови. Активний громадський діяч, стипендіат премії ім. Ленні Кіркланда. Займався розробкою «Стратегії туристичного розвитку міста Луцька», а також «Стратегічного плану розвитку міста Володимир-Волинського» та багато інших. Має великий досвід у викладацькій діяльності: за сприяння програми USAID.РАДА організував тренінги, лекції, семінари для активістів міст Нововолинськ, Володимир-Волинський, Іваничівського, Володимир-Волинського та Любомльського районів. Керівник та координатор багатьох важливих проектів для м.Нововолинськ та області.

Борис Карпус
Борис Карпус


26. Наталія Московка
Діяльність: журналістика

Відома всім жителям області, працює директоркою телеканалу «Аверс». За її плечима знаходиться багаторічний стаж у цій сфері, вона є власницею ТОВ «Либідь сервіс» та бенефіціаром ТОВ «Телерадіокомпанії Рівне 1».

Наталія Московка
Наталія Московка



25. Ігор Лех
Вік: 42 роки
Діяльність: політика, підприємництво

Ігор Богданович – депутат Волинської обласної ради від партії «ЗА Майбутнє» і член постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних сіл, селищ та міст області. Та попри політичну діяльність, він має багаторічний досвід роботи у галузі бізнесу, є засновником ТзОВ «Агроситниця» та ТзОВ «Захід Агросервіс Плюс». Сьогодні обіймає посаду директора ТзОВ «Пальче».

Ігор Лех
Ігор Лех


24. Юрій Ричук
Діяльність: медійник

Відомий волинський журналіст, що обіймає посаду керівника телеканалу «12 канал». Має безцінний досвід у медійній діяльності, тривалий час працював у різних компаніях: «Перший», «Волинь24», газета «Сім'я і дім». Впевненість допомагає Юрію Сергійовичу підкорювати нові кар'єрні щаблі, а професіоналізм – гідно виконувати будь-яке завдання.

Юрій Ричук
Юрій Ричук


22. Валерій Стернійчук
Вік: 40 років
Діяльність: політика

Валерій Олександрович – Народний депутат України 9-го скликання та заступник голови Національної ради громад політичної партії «Слуга Народу». Свою кар'єрну стежину розпочав досить рано. Будучи двадцятирічним юнаком, обіймав посаду голови Волинської обласної молодіжної організації Партії Зелених України. Згодом став одним із керівників молодіжної організації партії «Сильна Україна» на Волині. Займає важливу позицію в сфері політики, а також громадського життя.

Валерій Стернійчук
Валерій Стернійчук


21. Андрій Разумовський
Вік: 37 років
Діяльність: політика, бізнес

Відомий усім жителям Волині бізнесмен, адже є засновником та директором ПП «Будівельна компанія «Інвестор», яка займається будівництвом багатофункціональних житлових комплексів Волині. Окрім цього, Андрій Русланович є співзасновником Обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Супернова», «Проект Юпітер» та «Садівниче товариство «Світязь». Попри активну позицію в сфері бізнесу, він є головою постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, а також є депутатом Луцької міської ради.

Андрій Разумовський
Андрій Разумовський


20. Тетяна Єремеєва
Діяльність: медицина

Тетяна Вікторівна – приклад для багатьох жінок України, поєднує в собі цілеспрямований характер керівника та вишуканість української леді. Заснувала сучасний заклад відновлення зору в Луцьку, у якому роблять справжні дива – відновлюють і повертають можливість бачити прекрасне. Окрім цього, вона займається телепроєктом «Абетка зору», яка стала для неї справою душі, це цикл програм, які безпосередньо пов'язані з зором. «Найприємніше – радість в очах людей, які знову побачили світ» - вважає Тетяна Єремеєва.

Тетяна Єремеєва
Тетяна Єремеєва


19. Микола Лавренчук
Діяльність: військовий

Микола Лавренчук першим відкрив вогонь по ворогу в 2014 році. За наказом командира роти, кулеметник погасив вогневу активність ворога і допоміг спецпризначенцям «Альфи». Фактично з першою чергою його кулемета і розпочалась активна фаза війни з російським окупантом. У 2015 році Микола Лавренчук отримав відзнаку − Народний Герой України. 2021 року Глава держави нагородив медаллю «За військову службу Україні». Микола професійно займається швидкісною стрільбою, у складі команди бригади став переможцем минулорічної першості серед частин ДШВ і бронзовим призером першості Збройних Сил України. То ж, використовуючи кожну вільну хвилину, сержант займається з підлеглими, навчає, як виживати на війні, готує до майбутніх боїв.

Микола Лавренчук
Микола Лавренчук


18. Юрій Фелонюк
Діяльність: правоохоронні органи

Офіцер Служби безпеки України, генерал-майор. Начальник Управління СБУ у Волинській області (2015—2019), наполегливо та відповідально відноситься до своєї справи. За багаторічний досвід та діяльність став беззаперечним авторитетом для всіх працівників СБУ Волинської області.

Юрій Фелонюк
Юрій Фелонюк


17. Андрій Козюра
Вік: 42 роки
Діяльність: політика, юриспруденція

Андрій Григорович займає важливе місце в області, обіймає посаду Генерального директора Юридичної компанії «Ліга Права». Займає ініціативну позицію в політичному та громадському житті міста, є депутатом Волинської обласної ради від ВО «Батьківщина», головою фракції «Батьківщина» в обласній раді та членом постійної комісії з питань промисловості, зв’язку, транспорту, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства. Цілеспрямованість і компетентність у своїй справі – допомагає йому підкорювати нові кар'єрні щаблі.

Андрій Козюра
Андрій Козюра


16. Єпископ Нафанаїл
Вік: 62 роки
Діяльність: релігія

Знаний усім жителям області, є Архієпископом Волинським і Луцьким Волинської єпархії УПЦ (МП). Відомо, що у 2014 році з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія - нагороджений другим наперсним Хрестом із прикрасами. Єпископ Нафанаїл користується великою повагою серед прихожан, є відданим своїй справі.

Єпископ Нафанаїл
Єпископ Нафанаїл


15. Петро Пилипюк
Вік: 50 років
Діяльність: бізнес, підприємництво

Петро Павлович – український відомий підприємець, який є співвласником та Генеральним директором міжнародної компанії «Modern-ExpoGroup», що займається постачанням торговельного обладнання в Центральній та Східній Європі. Багаторічний досвід роботи – допомагає йому успішно вирішувати будь-які складні рішення, а впевненість – уміло реалізовуватипроєкти компанії. Волинський бізнесмен користується неабияким авторитетом, адже є не тільки хорошим начальником, а й чесним конкурентом.

Петро Пилипюк
Петро Пилипюк


14. Володимир Бондар
Вік: 53 роки
Діяльність: політика

Володимир Налькович має цінний досвід у політичній сфері, двічі був обраний радником президента України. Окрім цього, він є депутатом Волинської обласної ради від партії «ЗА Майбутнє» та членом постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики. За професіоналізм у своїй роботі – нагороджений багатьма почесними грамотами та відзнаками.

Володимир Бондар
Володимир Бондар


13. Ігор Пальонка
Вік: 42 роки
Діяльність: політика, інженерія

Знаний усім жителям області діяч, обіймає посаду Володимир-Волинського міського голови. Має великий досвід роботи, відомо, що він пройшов складний кар'єрний шлях: від механіка до керівника установ. Місцеві жителі поважають Ігоря Анатолійовича, знають, що він готовий розвиватися та здобувати нові знання.

Ігор Пальонка
Ігор Пальонка


12. Тарас Шкітер
Вік: 31 рік
Діяльність: політик

Тарас Ігорович є одним із відомих діячів Волинської області, обіймає посаду генерального продюсера суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний погляд LIVE», є директором ТОВ «Інформаційне агентство «Конкурент», а також співзасновник та директор ГО «Громадянський Рух «Свідомі». Цілеспрямованість, відповідальність та наполегливість – головні товариші успішного діяча.

Тарас Шкітер
Тарас Шкітер


11. Юрій Крошко
Вік:44 роки
Діяльність:право

Юрій Олександрович очолює посаду начальника Головного управління Нацполіції у Волинській області. Дисциплінований та рішучий у вирішенні будь-яких складних завдань. Має багаторічний досвід у цій сфері, розпочав свою кар'єру в органах внутрішніх справ із оперуповноваженого відділу по боротьбі зі злочинністю Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Житомирській області.Окрім цього, він працював начальником управління стратегічних розслідувань у Волинській області.

Юрій Крошко
Юрій Крошко


10. Андрій Покровський
Вік: 46 років
Діяльність: бізнес

Волинський бізнесмен, який керує торгово-розважальним центром «Сіті-парк», розбудовою кінотеатру «Промінь», будівництвом скейт-парку та розчищенням річки Сапалаївка, а також є начальником юридичного відділу ТзОВ «Консалтингова компанія «ЛІСЕТ». Займає ініціативну позицію в житті міста, багато його проєктів спрямовані на культурне відродження Луцька. Не менш важливе місце займає політична сфера – Андрій Володимирович є засновником Громадянського руху «Свідомі», депутатом Луцької міської ради від партії «Громадянський Рух «Свідомі», проте відмовився від мандату. Користується великою повагою та авторитетом серед жителів міста.

Андрій Покровський
Андрій Покровський


9. Ірина Констанкевич
Діяльність: політика

Ірина Мирославівна – одна з відомих українських політкинь, є Народною депутаткою Верховної Ради України 8 та 9 скликань, першою заступницею голови Комітету Верховної ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики, а також входить до складу депутатської групи «Партія «ЗА Майбутнє». Попри активну позицію в політичній сфері, політкиня займається науковою діяльністю, є авторкою понад 60 науково-методичних праць та монографій. Щодо особистих захоплень – то відомо, що Ірина Мирославівна обожнює українську літературу першої половини ХХ століття. Відповідальна та чесна у своїй роботі. Володіє неабияким професіоналізмом, має багаторічний досвід роботи.

Ірина Констанкевич
Ірина Констанкевич


8. Ігор Поліщук
Вік: 33 роки
Діяльність: мер Луцька

Відомий кожному жителю Волині, очолює Луцьку територіальну громаду. Ігор Ігорович має цінний досвід у політичній сфері – був радником Луцького міського голови, секретарем Луцької міської ради, а також юрисконсультом фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Користується авторитетом серед місцевого населення і є прикладом для молоді, старається покращити та модернізувати Луцьк. Цілеспрямованість та професіоналізм – допомагають йому підкорювати нові вершини та завойовувати повагу жителів міста.

Ігор Поліщук
Ігор Поліщук


7. Петро Філюк
Вік: 60 років
Діяльність: право

Петро Тодосійович обіймає посаду судді Конституційного Суду України. Має багатий досвід у цій галузі та відомо, що довгий час очолював Апеляційний суд Волинської області. Професіоналізм високого рівня – допомагає йому впевнено крокувати кар'єрними щаблями.Відомий суддя - отримав багато нагород, зокрема є Заслуженим юристом України.

Петро Філюк
Петро Філюк


6. Юрій Погуляйко
Вік: 43 роки
Діяльність: політика, право

Відомий діяч області, є головою Волинської обласної державної адміністрації. Володіє неабияким професіоналізмом, бо має три вищих освіти, зокрема закінчив Луганський державний аграрний університет (менеджер організацій і підприємств), Міжрегіональну Академію управління персоналом (юрист) та Академію управління Міністерства внутрішніх справ (юрист).Юрій Михайлович – впевнений у собі та своїх силах, знає як вирішити будь-яку складну проблему.

Юрій Погуляйко
Юрій Погуляйко


5. Митрополит Михаїл
Вік: 55 років
Діяльність: релігія

Український релігійний діяч, що є Луцьким та Волинським митрополитом. Отримав багато нагород: орден Святого Архістратига Михаїла I ступеня, іменний годинникта почесні грамоти від Верховної Ради України, орден «За заслуги» ІІ ступеня. Заслужив велику повагу в прохожан і є прикладом для багатьох жителів.

Митрополит Михаїл
Митрополит Михаїл


Григорій Недопад
Вік: 40 років
Діяльність: політика, бізнес

Григорій Вікторович є відомою персоною в сфері політики, обіймає посаду голови Волинської обласної ради. Має великий досвід роботи – працював на посаді першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради, був депутатом Волинської обласної ради від партії «ЗА Майбутнє», а також очолював Ківерцівську районну раду. Ініціативну позицію займав і в галузі бізнесу. Відомо, що він був на посаді директора ТзОВ «Грін Ріелті» та спортивно-тренувальної бази «Дачне» ТзОВ «Футбольний клуб «Волинь».

Григорій Недопад
Григорій Недопад


Ігор Гузь
Вік: 40 років
Діяльність: політика

Знаний усім жителям, український політик, який є Народним депутатом України 8 та 9 скликань та заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Ігор Володимирович має безцінний досвід роботи, який допомагає йому вміло вирішувати складні питання. Відомо й те, що Ігор Гузь – засновник фонду «Прибужжя», один із ініціаторів створення Асоціації місцевого самоврядування Прибужжя, ВГО «Атака», громадської кампанії «Врятуй Світязь», а також ініціював проведення фестивалів «Бандерштат» та «Княжий», змагань з крос-тріатлону «PolissiaChallengeCup».

Ігор Гузь
Ігор Гузь


2. В'ячеслав Рубльов
Вік: 42 роки
Діяльність: політика

В'ячеслав Володимирович є Народним депутатом України 9 скликання, членом Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, а також головою підкомітету з питань регіональної політики та місцевих бюджетів. Великий досвід роботи – допомагає політику залишатися впевненим у своїх силах, приймати правильні рішення та завжди позитивно мислити щодо майбутніх планів і проектів.

В'ячеслав Рубльов
В'ячеслав Рубльов


1. Степан Івахів
Вік: 53 роки
Діяльність: політика, бізнес

Відомий волинський політик, Народний депутат України 7, 8, 9 скликань та перший заступник голови комітету з питань екологічної політики та природокористування. Займає активну позицію не тільки в політичній сфері, а й в галузі бізнесу, є засновником та співвласником ФПГ «Континіум». Користується неабияким авторитетом і повагою серед громадян. Степан Петрович є хорошим прикладом для молодшого покоління, яке прагне до постійного саморозвитку.

Степан Івахів
Степан Івахів


Ось таким виявився проект «ТОП-100» – рейтинг найвпливовіших людей нашого краю. Люди-епохи, приклади, натхненники і всі вони наші – волиняни! Бажаємо усім миру та здоров’я на втілення подальших задумів. Життя продовжується далі, все змінюється, можливо саме Ви потрапите у наш майбутній рейтинг?

Далі буде!


















Теги: ТОП, волиняни, Волинь, рейтинг, депутат, медіа, ресторан, Валерія Кузьмінчук, Лєрка Цукерка, Євген Хотимчук, Андрій Котищук, Олег Бровін, Сергій Рижков, Роман Хорзов, Фіолет, Тарас Хотимчук, Анатолій Тимощук, Олексій Шумик, Павло Данильчук, Олег Величко, Ірина Чебелюк, Віктор Пась, Ігор Чайка, Ярослав Галькевич, Євгеній Макара, Костянтин Лоцман, Ігор Алєксєєв, Роман Романюк, Валентин Вітер, Іван Савич, аналітика, посиденьки, Роман Микитюк, Ігор Лісовський, Петро Левчинський, Юрій Горбач, Олег Дмитрук, Віктор Левандовський, Світлана Мікуліч, Юрій Ольховий, Юрій Приходько, Василь Довбенюк, Іван Смітюх, Віктор Уніга, Богдан Шиба, Олексій Коваленко, Лариса Духневич, Святослав Кравчук, Сергій Севідов, Мирослав Коротя, Михайло Бучак, Олександр Товстенюк, Сергій Забіяка, Катерина Музичук, Олександр Омельчук, Андрій Паскевич, Юрій Войтенко, Сергій Мовенко, Анатолій Капустюк, Орест Маховський, Катерина Якимчук, Алла Надточій, Андрій Турак, Олександр Дудар, Віктор Гапончук, Віктор Шумський, Сергій Голіков, Тарас Яковлев, Ковель, Ірина Вахович, ЛНТУ, Олександр Положинський, Анатолій Вітів, ВНУ, Анатолій Цьось, Микола Лавренчук, Микола Лисенко, Андрій Козюра, Єпископ Нафанаїл, Петро Пилипюк, Володимир Бондар, Ігор Пальонка, Тарас Шкітер, Юрій Крошко, Андрій Покровський, Ірина Констанкевич, Ігор Поліщук, Петро Філюк, Юрій Погуляйко, Митрополит Михаїл, Григорій Недопад, Ігор Гузь, В'ячеслав Рубльов, Степан Івахів, Фелонюк Юрій
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому половина не в тюрмі?
Відповісти
Тому, що Україна не Росія!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні