Як заснути за дві хвилини

1
2
Як заснути за дві хвилини
Люди часто зіштовхуються із безсонням або труднощами зі швидким засипанням.

Про це пишуть НовиниLive.

Однак, як виявилось, існує проста військова техніка, яка допоможе впоратись із такою проблемою і навчитись засипати за дві хвилини.

Армійським методом, як моментально засипати, поділився фітнес-гуру Джастін Огюстін.

Джастін називає таку техніку дивовижною і стверджує, що вона працює безвідмовно. Чоловік розповів, що метод був розроблений в армії, щоб допомогти солдатам заснути в будь-який час і в будь-якому місці, навіть у найбільш некомфортних умовах.

"Техніка була розроблена в основному для льотчиків-винищувачів, яким потрібно 100 % концентрації, яка, як ми всі знаємо, знижується при нестачі сну", - каже фітнес-гуру.

Джастін радить, насамперед, зробити декілька глибоких вдихів та розслабити кожну частину свого тіла, починаючи з голови до ніг. Спершу він рекомендує розслабити м'язи чола, очі, щоки, щелепу та зосередитись на диханні. Після чого можна перейти до шиї та плечей.

"Переконайтеся, що ваші плечі не напружені. Опустіть їх якнайнижче і тримайте руки вільно з боків,включаючи кисті та пальці. Уявіть, як тепло йде від голови до кінчиків пальців, а потім від серця до пальців ніг. Тепер глибокого вдихніть і повільно видихніть, розслаблюючи груди, живіт, стегна, коліна, ноги та ступні", - пояснює Джастін.

Під час техніки важливо спробувати очистити свій розум від будь-яких думок та стресів. Для цього потрібно подумати про два сценарії.

Перший полягає у тому, щоб уявити, що лежите в каное на спокійному озері під блакитним небом. Для другого сценарію потрібно уявити, що лежите в чорному оксамитовому гамаку в чорній кімнаті.

Якщо думки відволікають, варто промовляти протягом 10 секунд: "Не думай, не думай, не думай". Джастін радить повторювати техніку впродовж шести тижнів.

"Очевидно, 96 % людей, які освоїли цю техніку, можуть заснути протягом двох хвилин після того, як закриють очі", - стверджує фітнес-гуру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А скільки треба часу щоб освоїти таку техніку, особливо в теперішній проблемний час?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні