У Луцьку за неприбрані від снігу дороги оштрафували двох комунальників

2
-4
У Луцьку за неприбрані від снігу дороги оштрафували двох комунальників
У Луцьку двох комунальників покарали за погане прибирання доріг від снігу, та призначили їм сумарний штраф на 40 тисяч гривень.

Про це пише Суспільне.

Відповідне розпорядження в управлінні персоналом Луцькради оформили напередодні, 24 грудня. Документ перебуває на погодженні у мера міста.

На 25 тисяч гривень оштрафували директора департаменту житлово-комунального господарства Миколу Осіюка та на 15 тисяч гривень – директора комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс» Володимира Марценюка.

«Міський голова хоче, щоб було краще. Будемо старатися, будемо реагувати на його зауваження, поправляти та будемо старатися, щоб було краще. Пізніше знатиму конкретику. Ця сума відчутна – це ж сімейний бюджет», – зазначив Володимир Марценюк.

Микола Осіюк на дзвінки журналістів весь день не відповідав, тому дізнатися його реакцію на штраф - не вдалося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не краще, а так як треба. Щоб люди і машини не ковзались
Відповісти
Що то хау-ноу від недоМЕРка? Штрафи - посадовим особам? Отака «фаховість» прищавого «юриста». Є недоліки в роботі - давай догани. А отак - попахує самодурством. Позбавити ліцензії вуз, що дав «диплома» цій особі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні