Не освітлювався номерний знак: у Луцьку затримали 17-річного п'яного юнака

0
6
Не освітлювався номерний знак: у Луцьку затримали 17-річного п'яного юнака
У Луцьку, під час патрулювання вулицею Ковельською, поліцейські виявили автомобіль «Шкода Октавія», який рухався із технічною несправністю, а саме не освітлювався державний номерний знак в темну пору доби.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

Подія трапилася напередодні, 14 листопада. За кермом автомобіля патрульні виявили неповнолітнього, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські зупинили автомобіль, а під час перевірки документів встановили, що водій є неповнолітнім та не має права керування таким транспортним засобом. Окрім цього у юнака виявили ознаки алкогольного сп’яніння. 17-річний водій пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння у присутності двох свідків на місці події. Результат огляду показав, що у крові хлопця дійсно є алкоголь.

У результаті на нього склали адміністративні матеріали за керування у стані сп’яніння, керування транспортним засобом особою, яка не має права керування та керування транспортним засобом з неосвітленим номерним знаком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні