На Волині школярам продовжили канікули

0
1
На Волині школярам продовжили канікули
У навчальних закладах Волинської області осінні канікули продовжили до 7 листопада. Про це повідомляє управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.

Відповідне рішення прийняли на позачерговому засіданні обласної регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки й надзвичайних ситуацій 26 жовтня.

За словами головного державного санітарного лікаря області Наталії Янко, Волинь побила антирекорд: захворюваність на COVID-19 як в області, так і в Україні перевищила пікові показники за увесь період пандемії.

"Лише за останню добу в області зареєстровано 555 випадків захворювання на COVID-19 та 13 летальних випадків, при цьому 97% госпіталізованих, як і раніше, це – невакциновані громадяни. Також турбує ріст захворюваності дитячого населення, який у порівнянні з попереднім тижнем зріс на 72%. Тому вважаємо за необхідне вжити додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на території окремих територіальних громад, де певні показники перевищують норму та відповідають "червоному" рівню епіднебезпеки", - зауважила пані Янко.

Для протидії поширенню COVID-19, голова ОДА Юрій Погуляйко рекомендував учасникам дослухатися до пропозицій МОН та МОЗ і продовжити канікули у навчальних закладах області до 7 листопада.

Як зазначила начальниця управління освіти й науки ОДА Людмила Плахотна, з 18 листопада здобувачі освіти 91 навчального закладу перебували на канікулах, з них 48 на цьому тижні продовжують навчатися дистанційно, решта – на канікулах. Загалом до 7 листопада на канікулах будуть 434 школи.

Під час засідання одноголосно прийняли рішення й щодо продовження осінніх канікул у закладах середньої освіти до 7 листопада (включно) 2021 року для учнів 1–11 класів. Адже, попри те, що кожна школа призначає дати канікул на свій розсуд, є загальні рекомендації для всіх навчальних закладів від Міносвіти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні