Популярна туристична країна відкрилася для відпочивальників: проте з обов'язковим карантином

0
5
Популярна туристична країна відкрилася для відпочивальників: проте з обов'язковим карантином
14 жовтня індонезійський острів Балі відкрив свої кордони для відпочивальників. Саме сюди півтора року був закритий в'їзд іноземним туристам. Наразі міжнародні авіарейси на Балі поки що не приймають. Про це пише Укрінформ з посиланням на Reuters.

За час пандемії у цій країні фактично зруйнувалася туристична галузь, закрилося безліч готелів, магазинів та підприємств. Наразі її планують відродити.

Наразі візові вимоги та перелік країн, громадянам яких дозволили відпочивати на Балі, поки що нечіткі. Місцевий уряд 13 жовтня назвав 19 країн, чиї мешканців мають право на відвідання острова. До списку входять, зокрема, Китай, Індія, Японія, Південна Корея, Нова Зеландія, а також кілька країн Західної Європи та Перської затоки.

Проте деякі індонезійські представники туризму вважають, що план відкриття Балі не відповідає попиту.

Окрім того, що Індонезія вимагає від туристів зробити щеплення проти COVID-19, вони ще й мають провести перші 5 днів на карантині.

Кожен турист також має придбати страховку, яка покриватиме захворювання на COVID-19, і надати підтвердження повної оплати житла на весь термін перебування на Балі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні