«Приймаю найгірший сценарій»: відома українська співачка думає про самогубство

3
7
«Приймаю найгірший сценарій»: відома українська співачка думає про самогубство
Відома українська співачка Аліна Паш здивувала усіх новим дописом у соціальних мережах, зізнавшись про проблеми з психологічним здоров’я та часті роздуми про самогубство. Аліна вже 8 років намагається розібратись у собі, проте ніяк не може з цим впоратись.

Про це пише Глянець.

«Частіше за все я подібне писала у свої щоденники. Там ще багато моторошних малюнків. Вчора був День Ментального здоров'я, який обернувся для мене абсолютно протилежним. Вісім років я намагаюсь змусити себе до кінця розібратись у своїй проблемі і не доводжу терапію до кінця. Через різні причини.

Маю відчуття, наче я, мов маятник, що на етапі «у вас на радарі тріщина», червоні ліхтарики підморгують, а я чомусь тупо готуюсь до свого 26-го квітня, аби лупанути і замовкнути думками назавжди. Суїцидальний мерзотний голос всередині, який каже: «Хай воно все горить яскраво, буде красиво і муки нерозуміння себе і всього навколо нарешті закінчаться, тож зроби це драматично! Диктує найгірший сценарій і я чомусь його приймаю», – написала співачка.

Також артистка розповіла, що на її стан не впливають зовнішні фактори, такі як вживання наркотиків, відсутність сну, неправильне харчуання та інше. Проте вона перебуває у депресії, незважаючи а роботу зі спеціалістами.

Зараз співачка вирушила у першу за два роки відпустку. Аліна полетить у Барселону, де нарешті відпочине.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де вона відома?
Відповісти
ніяка вона не відома як повіситься тоді буде відома а так просто дура
Відповісти
Чудова українська співачка, у якої класні пісні. Якщо ви слухаєте рузкі реп чи шансон, то повз проходьте.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні