--> «Сьогодні ваш останній день»: навчальному закладу погрожують у соцмережі, школярі перелякані | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Сьогодні ваш останній день»: навчальному закладу погрожують у соцмережі, школярі перелякані

0
6
«Сьогодні ваш останній день»: навчальному закладу погрожують у соцмережі, школярі перелякані
На адресу навчально-виховного об'єднання № 136 міста Дніпро надходять погрози через соціальну мережу ТікТок. Про це повідомляє департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

У соцмережі з невідомого акаунту з'явилися відео та публікації з погрозами щодо міського навчального закладу №136. Профіль особи, яка це оприлюднила, заблоковано.

21 вересня після закінчення уроку учні 2(6)-А класу поверталися до приміщення школи разом з учителем, та помітили підозрілого чоловіка. Він проходив повз школи, та, за словами дітей, тримав у руках дробовик. До приміщення школи підозрілі особи не заходили.

Про цю особу було повідомлено поліцію, яка приїхала до навчального закладу та перевірила територію школи.

"Адміністрація школи поставила до відома органи Національної поліції про ситуацію, що склалася. Просимо заспокоїти дітей. Повідомлення у ТікТок вже заблоковані. Наразі проводять слідчі дії. Також була подана заява до кіберполіції", - зазначають у закладі та просять у випадку отримання будь-якої додаткової інформації повідомити їх.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні