У Києві чоловік з гранатою увірвався до Кабміну та погрожує його підірвати. ВІДЕО

2
0
У Києві чоловік з гранатою увірвався до Кабміну та погрожує його підірвати. ВІДЕО
Невідомий чоловік зайшов до будівлі Кабінету Міністрів України і почав погрожувати, що підірве гранату.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Так, надійшов такий виклик, на місці працюють правоохоронці», - каже поліція столиці.

У Кабміні кажуть, що питанням займається Міністерство внутрішніх справ України та поліція. Також зазначили, що підготовка до засідання Кабміну відбувається у звичайному режимі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
трикратний крадій пенсій мій пахан бувший совковий комуняка-порох хотів з мене зелупи зробити культурну порошенську скотину і я по вальцманськи продовжую трикратно совково-халявщиково красти натруженні пенсії в людей тому побіг і проголосував за себе зелупу наркаша членосмоктая і тепер трикратно крадучи пенсії верещу тут як кретиновий ЗЕ-бандит
Відповісти
і шо? майдануті долбо.оби подихаючи втричі зменшили нам пенсії! і ми маємо їх тепер майдаунів за це жаліти й героями дебілів величати? та плювати на них ми хочемо за трикратно обкраденні з нас пенсії! майдануті бандитиі злочинно створили держлереворот й привели до влади жидочортів вальцмана й зельцмана грабувати пенсіонерів!!! отце так здобули...держзраднитський переворот. і навіщо нам така європа яка не захищає стариків і має нас в жопі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні