Батько знайшов сина, якого викрали 24 роки тому. ВІДЕО

0
-17
Батько знайшов сина, якого викрали 24 роки тому. ВІДЕО
Чоловік зумів знайти сина, якого викрали 24 роки тому торговці людьми біля власного будинку, у Китайській провінції Шаньдун. 51-річний Го Гангтанг проїхав майже пів мільйона кілометрів по всій країні, щоб відшукати хлопця.

Про надзвичайну історію пишуть Факти.

Інцидент з викраденням стався у 1997 році, коли дитині було всього два роки. Відтоді чоловік об’їздив десятки провінцій у країні на мотоциклі. За період виснажливих поїздок його грабували, він отримував травми та зламав 10 мотоциклів.

Го Гангтанг ходив з фотографіями свого сина і витрачав на пошуки всі заощадження. За цей час китаєць став відомим членом організацій зниклих безвісти в Китаї та допоміг семи батькам возз’єднатися зі своїми викраденими дітьми.

За даними місцевих ЗМІ, вже дорослого сина Го Гангтанга знайшли у сусідній провінції Хенань.

За даними Міністерства громадської безпеки Китаю, поліція змогла встановити особу сина за допомогою ДНК-тестування. Пізніше було знайдено двох підозрюваних у злочині, їх затримали.

Викрадення та торгівля немовлятами у Китаї є проблемою протягом десятків років. Щороку у країні викрадають десятки тисяч дітей, яких потім віддають на усиновлення як на території країни, так і за кордоном.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні