В Італії затримали російського шпигуна: перші подробиці

0
-1
В Італії затримали російського шпигуна: перші подробиці
Італійські спецслужби затримали в Римі високопоставленого офіцера ВМФ Італії при передачі секретних відомостей офіцерові російського посольства.

Як повідомляє видання La Repubblica, операцію провели після тривалого розслідування, пише Інформаційний спротив.

За інформацією видання, італійський офіцер пішов на співпрацю і погодився надати росіянам секретні відомості в обмін на гроші, «ймовірно, зіткнувшись із серйозними сімейними проблемами».

Місцеві ЗМІ пишуть, що російський військовий, за даними італійських слідчих, займався збором секретної інформації не тільки про Італію, але й про НАТО.

За інформацією видання Corriere della Sera, дипломатичний статус унеможливлює арешт російського військового. «Офіцер російської армії, який працював в посольстві РФ в Італії, буде видворений з країни», - пише газета.

МЗС Італії вже викликало російського посла Сергія Разова «на килим».

Посольство РФ в Італії підтверджує затримання в Римі співробітника апарату військового аташе. Обставини події з'ясовуються, відзначили в дипмісії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні