У світі дефіцит туалетного паперу?

0
1
У світі дефіцит туалетного паперу?
Американські експортери сировини для туалетного паперу зіткнулися із проблемою недостатності вантажних суден через величезного попиту на перевезення морем. Ситуація може вкорінитися.

Інформує Кореспондент.

Найбільший виробник деревної маси - сировини для продуктів, зокрема й туалетного паперу, попереджає, що на тлі пандемії можливі перебої з поставками цього товару. Причина - зростання попиту на морські перевезення і нестача вантажних суден, пише Bloomberg.

З цією проблемою вже зіткнулися експортери товарів, що перевозяться контейнерами. Тепер же складності можуть виникнути з такими видами упаковки, як ящики, бочки, мішки.

Глава бразильської компанії Suzano SA, що забезпечує близько третини світових поставок сировини для туалетного паперу, Вальтер Шальке раніше заявляв про посталу проблему з експортом деревної маси, яка використовується при виробництві гігієнічної продукції.

Це відбувається під час збільшення попиту на побутовий туалетний папір, коли споживачі почали панічно його закуповувати. Значні перебої в торгівлі целюлозою можуть у кінцевому підсумку вплинути на поставки туалетного паперу, якщо у виробників не буде достатніх запасів, впевнений Шальке.

Також він додав, що через загострення конкуренції у терміналів Suzano судна почали з'являтися рідше і ситуація може погіршитися.

"Всі американські гравці, які експортують великими партіями, зіткнулися із цим ризиком... Проблема з вантажоперевезеннями призведе до перебоїв у поставках сировини і зниження виробництва туалетного паперу", - зазначив Шальке.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні