КСУ після протестних акцій замовив решітки на двері і вікна

3
2
КСУ після протестних акцій замовив решітки на двері і вікна
Під будівлею КСУ на завтра запланована акція протесту під назвою "Зазіхаєте на мову? Вам дорога до Ростова!".

Конституційний суд України після п'ятничного протесту, під час якого на його територію кидали димові шашки і презервативи, замовив установку решіток на двері і вікна на першому поверсі, а також поручнів.

На дані про закупівлю в системі Прозорро звернули увагу Наші Гроші.

Інформація про закупівлю була опублікована 30 жовтня о 16:14, тобто вже після протесту під судом. Ціна послуг - 48 783 гривень, підрядник – ТОВ Трейд Тулс. Встановити решітки повинні протягом п'яти робочих днів.

Закупівлю провели без використання електронної системи, бо вартість була нижче встановленого законом порогу в 50 тисяч гривень. Фактично в Прозорро просто оприлюднили дані про договір, який уклали без відкритих торгів.

Варто зазначити, що Конституційний суд України у вівторок, 3 листопада, планує в закритому режимі розглянути справу про конституційність закону про мову. Раніше голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новіков заявляв, що КСУ хоче його скасувати.

У зв'язку з цим під будівлею суду на завтра запланована акція протесту під назвою "Зазіхаєте на мову? Вам дорога до Ростова!".

Нагадаємо, 30 жовтня під будівлею КСУ пройшов масштабний пікет проти рішення суду про скасування кримінальної відповідальності за недостовірне декларування. Під час акції на територію суду летіли димові шашки, фаєри та презервативи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо народ повстане то ніякі решітки вас не захистять!
Відповісти
Не народ , а ви стадо .
Відповісти
Звикають до заґратованих краєвидів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні