Навальний подасть до суду на Пєскова

0
-5
Навальний подасть до суду на Пєскова
Опозиціонер вимагає від прессекретаря Путіна доказів роботи на спецслужби.

Повідомляє ZIK.

Російський політик Олексій Навальний заявив, що подасть позов до суду на прессекретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова через його висловлювання про роботу опозиціонера на ЦРУ. Про це йдеться на сайті Навального.

За словами опозиціонера, він доволі рідко подає до суду на "пропагандистів", проте в цьому випадку є пряме ствердження про роботу на іноземні спецслужби від державного чиновника. "Вимагаю опублікувати докази і факти, що вказують на "роботу з фахівцями ЦРУ". Прямо по телевізору покажіть, в прайм-тайм. Дозволяю", – написав Навальний.

Крім того, політик додав, що сподівається на встановлення стеження за ним. "Маю велику надію, що російське посольство організувало тут якесь спостереження за мною, і у них є всі дані про те, чим я тут зайнятий", – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що російський опозиціонер Олексій Навальний заявив про причетність до його отруєння особисто президента Російської Федерації Володимира Путіна. За словами політика, він не має інших версій події.

Згодом на ці звинувачення відреагував прессекретар Путіна Пєсков. Він заявив, що Кремль має докази співпраці Навального з ЦРУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні