У Луцьку хлопець виліз на залізничний вагон та отримав травми від ураження струмом

0
16
У Луцьку хлопець виліз на залізничний вагон та отримав травми від ураження струмом
Сьогодні, 17 травня, вночі у Луцьку на залізничному вагоні хлопця вдарило струмом, нині він у лікарні.

Як повідомила т.в.о. завідувача сектору комунікації ГУ Нацполіції в області Ольга Бузулук, 17 травня близько третьої ночі до травмпункту доставили хлопця 2004 року народження, жителя міста Луцька, пише ІА "Волинські новини".

«Виїздила слідчо-оперативно група і встановила, що тілесні ушкодження хлопець отримав внаслідок удару електричним струмом великої сили. Трапилося це на даху залізничного вагона поблизу автомобільного мосту, що з’єднує проспекти Перемоги та Соборності. Там виявили залишки його одягу. Встановлюються детальні обставини цієї події», – повідомила речниця поліції.

За попередньою інформацією, у хлопця опіки голови, тулуба і ніг другого ступеню. Госпіталізований у відділення реанімації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні