02 вересня, 2016, 22:20

Як водій Іван хамом був. А потім про це «забув»

Потрапило мені на очі спростування славнозвісного Івана Тищука щодо його конфлікту з журналістами.

Мене, як свідка тієї дуже неприємної ситуації вразило те, якою цю ситуацію побачив Іван.

1. Спростування написане грамотно, місцями художньо, місцями емоційно. Але головне: цензурно. А це не схоже на той стиль спілкування з навколишнім світом, який нам продемонстрував пан Іван. Але, нехай. Можливо, чоловік перенервувався і забув усі пристойні слова, яким прийнято звертатися до своїх співрозмовників.

2. Що стосується порушення ПДР. Тут до Івана претензій немає. Порушив, погодився із тим, що порушив, підписав, сплатив. Все.

3. Що стосується його слів про те, що він у культурній формі попросив журналістів не знімати, то тут недоговорює. Іван вів себе провокативно ще в той момент, коли до нього підійшов поліцейський.

На підвищених тонах просив поліцейського встановити стоянку нормальну, а на пропозицію копа написати звернення, запропонував «в ср*ку написати собі це звернення».

Не було тієї культури мовлення, якою він зараз звертається до суспільства, намагаючись виправдати себе. Він вів себе по-хамськи ще до того, як увімкнули камери.

4. Що стосується того, що підставили руку з мікрофоном, щоб він не сів до авто, що хтось вставив ногу в двері авто, щоб вони не закрились, то це вже політ фантазії.

Все зафіксовано на відео, окрім тієї таємничої ноги. Після кількох «Якого х*я ти мене знімаєш» він просто кинувся на того оператора.

5. Мені, наприклад, геть все одно, на якій машині приїхав пан Іван. Все одно, чи займається він благодійністю і чи ходить до церкви. Але мені дуже образливо, що є люди, які дозволяють собі у такій грубій формі спілкуватися з іншими.

Так, він заплатив цей штраф, але перед тим влаштував ціле шоу із порадами, куди кому йти, що куди засунути, обзиванням дармоїдами тощо.

Я не знаю, що спонукає його поводитись так по-хамськи. Протягом патрулювання ми зустрічали й інших водіїв-порушників, жоден з яких не дозволяв собі такої агресивної поведінки. Були такі, що сперечались, щось заперечували, але не вели себе так жахливо.

І справа не в БМВ, не в журналістах, не в поліцейських, не в настроях, не в стресових ситуаціях. Справа в самій людині, в її сприйнятті себе та інших людей.

Порушив, нахамив, поїхав. А тепер ображається, що про нього погано пишуть. Навчіться вести себе, як людина, тоді і сприйматимуть вас відповідно.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він не те що блог написати не може , він напевно і читати не вміє ! Одним словом можна назвати "плуг" або "батіг "
Відповісти
Головне щоб Іван свій блог не розказував своїми словами, а то знову буде те саме і в кінці - Ідіть всі в жопу
Відповісти
А ти хто? Іванко то ти дурненький?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні