31 липня, 2016, 18:29

Чого причепилися до Павла?

Знову те саме: де Данильчук взяв гроші? Як почалося ще на революції – так і не стихає.

То квартира у нього. То машина. То у митників він щось «віджав». То у прокурорів…

От тепер знову: як він міг таке весілля забабахати? З зірками всеукраїнського рівня. Та й у жінки не доньку олігарха взяв, а науковця. А всі ж знають, в якому стані сьогодні вітчизняна наука…

А я так скажу: А ВАМ ЯКЕ ДІЛО??? Руки геть від народного політика! Він хто – Генпрокурор? Президент? Олігарх? Їх он пікетуйте! Їх допитуйте! Вони країну до ручки довели! Вони революцію зрадили!

А Павло – звичайний скромний депутат Луцької міської ради. Очільник звичайного скромного обласного відділення звичайної скромної партії «Народний контроль». Ну голосує там інколи за щось. Ну якісь рішення ініціює.

На майдані…. Був. В АТО …був. У «Правому секторі» був. Навіть самого Башкаленка на коліна поставив…

Ну хіба має право його хтось про щось питати? Майте совість, люди.

От вибори прийдуть, Буде нова фотосесія. Нові біл-борди. Новий прес-секретар.

Може навіть і нова партія. Ще молодша. Ще незаплямованіша. Ще перспективніша.

От тоді і приходьте.

А зараз – не набридайте. Не рахуйте чужих грошей.

Хіба не бачите – не до вас, виборці…

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бурштинове весілля)))
Відповісти
"яке кому діло де взяв" Шановний Віктор Пащенко такий персонаж як Павло Данильчук свою політичну кар'єру збудував на крові загинувших людей на майдані. Пробував піаритися на АТО. А саме головне розвалив організацію Правий Сектор яка мала на той час великий кредит довіри народу. Такі люди як Данильчук призвели до такоі ситуації в Україні
Відповісти
100%! Яке вам, люди, діло, хто що де заробив і на що витратив? Заробіть собі та живіть, як подобається. А отії зАвидки просто ненавиджу.
Відповісти
Є діло він жеж за справедливість та чесність????? і ми теж то де у безробітного бабки???
Відповісти
Пане пащеноко не турбуйтесь Ви так за пашку скоро і Вас спитаємо і про землю під спортивний заклад-пивнуху і про Грицюка і про кавовий бізнес і.т.п..... є що у Вас "чесний бізнесмен"-активіст спитати ....
Відповісти
Звісно нехай тішться та гуляє, звісно типу простий народний обранець, який гониться в колуарах аби вторгуватися за питаннячко)) А що до Владики Михаїла пригав, ну але то вже то йому не вдалось там вчергове бабла скосити. А товаришу адвокату Пащенку раджу взагалі не відкривати писка, а то ж через таких типу активістів громадсько-політичного характеру маємо на сьогоднішній день розширений прояв політичної ПРОСТИТУЦІї))) ДО якої і належить пан Данильчук. Політичні проститутки !!
Відповісти
Виходить волинські хлопці, що полягли на майдані померли не за Україну, а заради того щоб в Данильчука було шикарне весілля?
Відповісти
А що, у нашому славному місті вже ніхто не може відрізнити де стьоб, а де серйозна писанина?
Можливо занадто тонко написано :-)
Відповісти
так написано ж з ІРОНІЄЮ !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні