05 квітня, 2021, 15:53

Як побороти тіньові схеми в лікарнях і допомогти лучанам. Стосується кожного!

Як побороти тіньові схеми в лікарнях і допомогти лучанам. Стосується кожного!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Толково. Визнаю. Але частину цього матеріалу можна у вигляді повідомлення про вчинення кримінального правопорушення подати до Поліції, а решту винести на засідання сесій Луцької міської ради
Відповісти
Одне і теж саме десять років і не слова про « волинську обласну касу « про іі діяльнісь , де можна побачити звіти ? І при чому тут Кудрявцев і курченко ? Ось такі балаболи і вішають людям лапшу на вуха і потім живуть за іх рахунок . Не дай боже таким спеціалістам в медицині керувати медициною . Полдовжуйте людям вішати лапшу .
Відповісти
Лупайте цю скалу. Віримо Вам!!!


Відповісти
Веселий чоловік цей Глазунов Д.Б.... Який з бувшого СБУшника лікар чи знавець медицини?? Сам очолює обласну лікарняну касу і офіс має у приміщенні Обласного управління здоровя. Чим Ви, Дмитре, відрізнєтесь від тих про кого говорите?? Хочеться на посаду??? Не можете іншим чином достукатись до нинішнього керівництва міста??)))
Відповісти
Він не смішний, це ти смішний, якщо так думаєш про Глазунова. Глазунов - це стандартний портрет людини, яка вийшла з спесслужб і вважає, що вона повннна мати привілеї. Усі ці спеслужби, починаючи від сталінського НКВД, вважають, що вони вибрані богом і якби не вони, то все в державі розвалиться в одну мить. Такий в них тип мислення і іншого бути не може. А насправді вони - люмпени найнижчої категорії. Тому він буде писати цю мазню, цей маразм до кінця своїх днів.
Відповісти
Діма Тракторець ще той чувачок
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні