19 липня, 2016, 18:43

Гідна

Певно, Ірина Констанкевич у ці дні не відчуває браку уваги. Бо ж вже навіть офіційно все ясно.

Вітають, кажуть «тримайтеся», нагадують: «не підведіть виборців»…

Дозволю і собі сказати новообраному парламентарю кілька слів.

По-перше, не погоджуся з тими, хто каже «переміг УКРОП». Не в УКРОПі справа. Історія знає приклади, коли кандидат від УКРОПу, не дивлячись на усі можливості і потужності, зазнавав поразки. ;)

Як на мене – перемогла саме Ірина Мирославівна Констанкевич. Мудра, інтелігентна, порядна і наполеглива людина.

Вона за роки в політиці зуміла зберегти авторитет, повагу людей, і моральність. А це, погодьтеся, не кожному українському політику.

Тому я щиро тішуся, що саме Ірина Мирославівна тепер представлятиме Волинь у парламенті. У місці, де точно бракує мудрого жіночого слова, спокійної розсудливості, зрештою, навіть інтелігентної поведінки.

Ви, Ірино Мирославівно, певно і самі знаєте, що буде нелегко. Що побільшає критики. Що у дію вступлять жорстокі правила «великої політики».

Але вірю, що вистоїте. Бо спостерігаю за вашою діяльністю - і бачу, те що прийнято називати «внутрішнім моральним стержнем». Хороша, цінна, хоч і рідкісна якість політика.

Тож терпіння, сил і принциповості Вам!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні