06 грудня, 2017, 17:54

Не ідеалізуйте персону Міші!

Прикро і соромно спостерігати за театром абсурду, головну роль у якому виконує Міхеіл Саакашвілі з прокремлівською командою.

Тепер правоохоронні органи на чолі з Генеральною прокуратурою та Службою безпеки мають прямі докази фінансування акцій протесту Міхеіла Саакашвілі командою Віктора Януковича, а конкретно – Сергія Курченка.

Повністю підтримую позицію голови фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній раді Артура Герасимова про те, що «соратники грузинського політика з числа народних депутатів мають припинити свої повноваження».

Низько і нікчемно на словах працювати задля кращого майбутнього України і в той же час розхитувати ситуацію в державі, підбурюючи українських громадян до акцій протесту.

Однозначно, за антиукраїнські дії, за спробу вчинити державний заколот і Саакашвілі, і його поплічники повинні нести відповідальність за всією суворістю закону. Український суд має винести справедливий вирок діям Саакашвілі та його команди. Не можна допускати, аби Україна та її народ знову стали жертвами популістів!

Дорогі друзі, не ідеалізуйте персону Міші! Ми вже мали подібний приклад спершу Юлі, а потім – Наді… Дивіться на події тверезо та об’єктивно!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні