--> Крапку в відкликанні депутатів поставить суд | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
23 серпня, 2017, 18:19

Крапку в відкликанні депутатів поставить суд

Заява Волинської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка» з приводу припинення процедури відкликання депутатів

Впевнені, що Феміда поставить логічну крапку в історії про відкликання зрадників!

Від 10 липня у Луцьку тривала процедура відкликання двох депутатів Луцької міської ради від Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – Євгена Ткачука та Олександра Козлюка. Окрім того, про відкликання трьох обранців громади заявила «Радикальна партія Олега Ляшка» на Волині. «Радикали» виступили за позбавлення мандата Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука.

Із 14 липня в Луцьку були встановлені чотири намети для збору підписів за відкликання названих вище депутатів. Вже з першого дня активісти перебували під тиском електорату зрадників. Палатки «штурмували» прихильники депутатів, яких відкликають, гнівні дописи поширювалися в соціальних мережах, на адресу активістів звучали неодноразові погрози, невідомі поливали їх зеленкою, палатки намагалися знести, на очільника ініціативної групи Артема Запотоцького писали заяви в поліцію, звучало чимало особистих погроз та політичних принижень…

Незважаючи на всі перепони, ініціативна група таки зібрала необхідну кількість голосів за відкликання депутатів.

Однак зрадники та їх покровителі не збиралися миритися з маленькими перемогами великої правди. Депутати, яких ми відкликаємо, всіма способами (серед яких – залякування та підкуп) робили все можливе для того, щоб зупинити процедуру відкликання. Адже їх мета – будь-якою ціною втримати владу в місті. Депутатський мандат – це для них своєрідний ключ, який відкриває двері до закулісного життя міста: його бюджету, тендерів, впливу на прийняття рішень, вигідних тимчасовій владі. Цей «ключ» настільки дорогий відкликанцям, що вони здатні віддати за нього гідність, забути про честь, наплювати на совість і гуманність.

Коли вже зібрані голоси за відкликання депутатів були передані у ТВК і підтверджені лучанами, мішенню відкликанців стали «неугодні» члени територіальної виборчої комісії. Шляхом тиску на членів ТВК та заміни її складу своїми «шістками», зрадникам та їх покровителям вдалося заблокувати роботу територіальної виборчої комісії. Ситуативна більшість усіма доступними протизаконними методами «дотиснула» процедуру НЕвідкликання депутатів. Не боячись відповідальності перед законом, а діючи за вказівками ляльководів, члени ТВК проігнорували засідання, тим самим підірвали процес відкликання «тушок».

Однак це не зупинить «Солідарність» на шляху до правди і справедливості! Ми не дозволимо кинути під ноги думку тисяч лучан! Ситуативна більшість може керувати «кишеньковими» людьми, але вона не зламає тих, хто бореться за справедливість!

Ми не втрачаємо надії, що слово закону буде гучнішим та переконливішим за крики відкликанців. Надіємося на справедливе, чесне та беззаперечне вирішення питання про відкликання зрадників. Вони начхали на позицію лучан, однак, і ми в цьому переконані, час та правосуддя покажуть, за ким правда!

Впевнені, що Феміда поставить логічну крапку в історії про очищення політикуму від зрадників! Нам вдасться завершити процедуру відкликання, тим самим відновити стабільність у житті міста та активізувати його європейський вектор розвитку!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні