14 серпня, 2017, 14:19

Де Палиця!? (Частина друга)

Після того, як я публічно поцікавився, де ж подівся Ігор Петрович Палиця і чому він не стоїть пліч-о-пліч з тими, кому влада “влаштовує репресії”, мені показали публікацію інтернет-видання “Волинські новини”. Там Палиця коментує акцію АТОвців, яка відбулася в п’ятницю, 11 серпня. “Бачиш, ти казав, Палиця зник. А він от – із заявами виступає,” – казали мені колеги.

Прочитав я його коментар. І питань у мене з’явилося ЩЕ БІЛЬШЕ.

Ну, по-перше, відповіді на питання “Де Палиця?” я так і не отримав. Фото використане старе, яким чином журналісти спілкувалися з Ігорем Петровичем – неясно. Було б хоча б відео, де очільник обласної ради коментує ситуацію на фоні Київського майдану, міськрайонного суду, “Директорії” чи хоча б сидячи в якомусь з безпечних луцьких ресторанів – я б зрозумів: дійсно, Палиця зі своєю командою, не ховається...

А так – просто текст, невідомо ким і коли написаний.

По-друге, якщо справді Палиця говорив те, що написали “Волинські новини”, то постає питання: а чи добре він думав, що говорить?

Він говорить про вчинення серйозного злочину. Причому вчиненого не ким небудь, а народним депутатом України.

1. Палиця назвав Лапіна «грабіжником і мародером». І озвучив факт мародерства: Лапін незаконним шляхом роздобув собі два автомобілі і мармурові унітази.

2. Палиця озвучив факт: Лапіну пропонували колосальну грошову винагороду – півмільйона доларів – за відмову балотуватися по ковельському округу.

3. Палиця натякнув навіть, що може знати причину підпалу як мінімум автомобіля Лапіна («Нехай чистосердечно зізнається, тоді, можливо, стануть зрозумілі причини підпалів та всього іншого»).

Я хочу, аби всі ще раз задумалися і зрозуміли: це говорить не просто перехожий на вулиці. Не просто політик. А посадовець високого рангу. Як зазначили самі «Волинські новини» у цій же публікації, Палиця очолює орган місцевого самоврядування, що представляє спільні інтереси територіальних громад сіл, селищ і міст у межах повноважень, визначених Конституцією України» (Певно, автор публікації хотів підкреслити вагу слів Ігоря Петровича. Ну, що ж – йому це вдалося).

Чому Ігор Палиця, знаючи про настільки серйозні злочини народного депутата, не звернувся з заявою в правоохоронні органи?

Чому Ігор Палиця, знаючи про настільки серйозні злочини народного депутата, не називає конкретики? Номери і марки машин, здобутих шляхом мародерства. Адреси квартир і будинків, де встановлені мармурові унітази? Чому вся конкретика, яка є у словах Палиці (про “500 тисяч доларів”) зводиться до слів покійної людини, які перевірити неможливо?

Чому, зрештою, Ігор Палиця каже про це волинянам не особисто? Не з трибуни обласної ради під час позачергової сесії? І тільки зараз! (він що – про них вчора дізнався?)

І насамкінець.... То ж все-таки: де Палиця???

P.S. Чи, можливо, хай хтось інший заявить у правоохоронні органи щодо озвучених Ігорем Палицею фактів? Ну,якщо вже в нього самого нема на це часу... Але тоді йому все ж доведеться знайти час приїхати на Волинь, аби дати свічення в якості свідка...

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли накрохмалений комірець говорить про військові рейди штурмовиків то це як мінімум смішно. хоча з швейцарії напевно видніше.
Відповісти
Як так? Ваші хлопці їздили в Одесу допомагати Палиці. Ви - командир роти батальйону "Айдар", який фінансувався і забезпечувався Коломойським. Палиця людина Коломойського. Що не поділили Ви і Палиця?
Відповісти
"Факти", які дав Палиця проти депутата Лапіна, мають право дати правоохоронні органи: прокуратура, суд, СБУ. Може дати людина, маючи на руках підтвердження згаданих органів. Або може сказати баба на ринку, яка продає соняшникове насіння (і то не кожна). І Палиця.
Відповісти
Такий старт Палиці на Волині і... таке жорстке падіння. Чому? Тому, що все - фальш. Фальш подається під різними соусами: під міні-футбольним полем з пластмасовою травичкою біля школи, офісами "розвитку" кварталу, залякуванням купкою бандитів, які в палиці на балансі, гнилою гречкою і синтетичним сгущеним молоком перед виборами. Ось і все фальшиве меценатство. Фальш кругом, тільки бідота цього не помічає і вклоняється швейцарському барину.
Відповісти
А хіба Палиця і Лапін не в одній команді?
Відповісти
не дай Бог
Відповісти
Звідки у Вас інформація, що про ці "факти" не заявлено до правоохоронних органів?? Чи Ви проінформовані про всі кримінальні провадження внесені до ЄДРДР повноважними органами по всій Україні?
Відповісти
Палиці немає. Чекаємо частину третю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні