--> Щурам наступили на хвіст | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
15 липня, 2017, 20:32

Щурам наступили на хвіст

Я не прихильник виносити на публічні обговорення особисті розмови та певні політичні моменти, але після останніх заяв п'ятьох "вибраних" (для відкликання) депутатів міської ради, це перейшло вже всі загальнолюдські межі.

Тож кілька слів стосовно вчорашнього ефіру на одному з телеканалів. По-перше, думаю, що навіть не медійники зрозуміли, що це чітко зрежисоване шоу за чітким сценарієм, адже журналісти у студії навіть питань не задавали. Обранці, по черзі, як у дитсадку декламували завчені слова.

Перш за все хочу сказати, що після зборів по відкликанню депутатів Луцькради, які до речі, розпочались у неробочий час о 18 годині, що засвідчено офіційним протоколом, який передали в ТВК, я ні перед ким не вибачався.

Але зараз хочу це зробити. Тому, прошу вибачення у ЛУЧАН, за те, що у 2015 році партія "Солідарність" помилилась з формуванням списку кандидатів в депутати і це призвело до теперішньої ситуації, в тому числі й до відкликання двох з них.

Організували це відкликання не на вимогу Континіуму, а на вимогу партії, як політична відповідальність за дії депутатів та на вимогу лучан, з метою наведення порядку та стабілізації ситуації в місті. "Шановні" поки ще депутати, не створюйте ілюзій власної величі, що весь "Континіум" займається вашим відкликанням. Не завелика честь!?

Мені дуже прикро, що окремі люди, вже не маючи аргументів опускаються на особисті образи. Коли щурам наступають на хвіст, то вони починають кричати...

Не думав, що доведеться розповідати цю історію, але вимушений зробити це, аби не вводити в оману лучан. Так ось, дійсно, перед тим, як Євген Ткачук покинув лави «Солідарності», ми мали кілька зустрічей і розмов. Оскільки нас пов’язували родинні стосунки, то зрозуміло, що я хотів, аби політика не зламала відносини, як зрештою сталося тепер.

Саме тому, я Євгену Ткачуку запропонував самому піти з партії, аби зберегти своє обличчя і не мати клеймо вигнанця. Розумію, що тоді вчинив гідно, але чи правильно, бо все ж, іноді хочеться вірити у людей…
І партія Блок Петра Порошенка «Солідарність» могла зібрати збори, які і відбулись після того, як пішов Ткачук, де члени обрали нового голову міського осередку. До слова, вони відбувались у присутності ЗМІ й під час обговорення ніхто не засуджував та не ображав Євгена Ткачука, хоча всі розуміли, що він – зрадник і приєднався до УКРОПу.

Саме тому, йому зараз є що втрачати і кому відпрацьовувати. Тож я й не сумніваюсь, що такі випади, як вчора на телебаченні й далі звучатимуть у мою адресу.

Проте час і вибори розставлять крапки над «і», тому не хочу судити та оцінювати все те, що зараз відбувається. Лише додам, що неодноразово чув про те, як гарно горять автівки… Доволі актуальна тема для Луцька, правда?

Думаю, що у своїх виступах ці депутати, не маючи аргументів, дійдуть до абсурду й скоро почнуть звинувачувати у своїх бідах Трампа, Російську Федерацію та інших… Адже так складно визнати власні помилки.

Саме тому я звертаюся до свідомих лучан, які чітко бачать, що зараз відбувається й хто на кого працює: у місті знаходяться намети, де ви можете поставити підпис за відкликання депутатів.

Підходьте до них та скористайтесь цим правом! Саме від вас залежить, яким буде наше місто і хто ним керуватиме!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні