--> Лучани перемогли чиновників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
16 грудня, 2016, 14:21

Лучани перемогли чиновників

Не перестаю дивуватись нашим людям, які не жаліються на складнощі життя, а борються за свою гідність. Яскравий приклад цьому мешканці будинків на вулиці Гірній.

Люди знову перемогли. Цього разу у судах.

Вже є як мінімум два рішення судів, якими визнано протиправними та скасовано постанови адмінкомісії при виконкомі Луцької міськради щодо накладення на людей адмінштрафів за нібито незаконне встановлення гаражів.

Це ще раз доводить що ми були праві - муніципальна поліція та адмінкомісія порушили законодавство і безпідставно мучили людей.

На жаль, і більшість членів виконкому не захотіли обєктивно розібратись в цій ситуації.

Отож тепер по факту маємо наступну ситуацію:

1. рішення про демонтаж гаражів скасоване міськрадою (з ініціативи Народного контролю).

2. постанови адмінкомісії про штрафи скасовані судами (завдяки наполегливості людей).

Питання - хто буде відповідати за таку некомпетентність працівників міськради? Хто буде компенсовувати людям потрачений час і здоров'я? Чиї інтереси відстоюють міські чиновники?

Ще одна, не менш важлива новина:

Люди знайшли одне із рішень командира військової частини, яким давались дозволи на встановлення цих гаражів. Ще один доказ того, що люди не діяли самовільно, а відповідно й нічого не порушували. Чому таких документів не захотіли шукати чиновники?

Про цю ситуацію я писав вже не раз, тому нагадаю лиш коротко.

Мова йде про гаражі (до 100 шт.) встановлені військовослужбовцями у 70-80-тих роках на території військової частини (на Володимирській). Тоді керівництво ВЧ дозволило тим хто служив біля війського гуртожитку розмістити гаражі, які стояли по сьогоднішній день.

Це не хаотичні і самовільні захоплення землі в спальних районах, проти яких слід боротись.

Це по факту гаражний кооператив, який просто міська влада не хоче узаконювати, а натомість травить людей своїми незаконними діями і рішеннями.

Не переставайте боротись за правду ніколи!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мішаня - тюкоподібний. Слов,янського в тебе нічого нема
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні