26 жовтня, 2016, 15:24

Герой нашого часу

Сьогодні… Володимир… Суд… Боєць 51 бригади 1 дивізіону , командир гармати, молодший сержант Олександр Хвас

Отже, сьогоднішнє засідання: З клопотанням військової прокуратури про закриття справи по ст. 48 (за зміною обстановки). Саша Хвас НЕ ПОГОДИВСЯ і попросив суд НЕ закривати справу. Його мотивація: – я не вчиняв СЗЧ та злочин, а тому мене не має за що звільняти від кримінальної відповідальності! Це вчинок!

Суд виніс відповідну ухвалу про відмову в закритті кримінального провадження, оскільки боєць хоче встановити, що він не вчиняв будь-якого правопорушення!

Отже 22.11.2016 року о 10 год. продовжуємо. Щодо доказів: на запити суду про витребування документів з Володимир-Волинської в/ч, через пів року, прийшла хоч якась відповідь. Суть: всі документи по 51 бригаді (частина А2331, В3938)або знищені, або знаходяться в держархіві Міноборони (які знищені, які в архіві не уточнено).

Тому, суд задоволив клопотання- звернутись до Міноборони про витребування цих документів, але є підозра, що їх не було і не має, як «не було» і «не має» 51 ОМБр… були тільки бійці і є могили Небесного Легіону…

Сподіваємось на підтримку і в подальшому! Повірте, цьому бійцю дуже важко!!! Сьогодні він привіз до Луцька дружину на обстеження в лікарню і йому не до судів, але він тримається!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні